FIVE FINGER DEATH PUNCH: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΟ TILBURG

Μετά από τη σαπουνόπερα με τον τραγουδιστή των FIVE FINGER DEATH PUNCH το συγκρότημα θα επιστρέψει στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Tilburg, την επόμενη Δευτέρα 19 Ιουνίου προκειμένου να δώσουν μια ΔΩΡΕΑΝ συναυλία επανόρθωσης σε όλους όσους έχουν εισιτήριο από την προηγούμενη συναυλία τους όπου και εκτροχιάστηκε για ακόμη μια φορά ο τραγουδιστής τους Ivan Moody.  

Όπως αναφέρει ο κιθαρίστας των FIVE FINGER DEATH PUNCH Zoltan Bathory: "Η περασμένη Δευτέρα ήταν μια τραγωδία γεγονότων που εκτροχιάστηκαν από τον έλεγχο. Θα μπορούσαμε να καθίσουμε εδώ όλη μέρα και να απολογούμαστε αλλά οι οπαδοί του συγκροτήματος στην Ολλανδία αξίζουν κάτι καλύτερο από αυτό. Μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και μας έχουν βοηθήσει να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Οπότε καταφέραμε να επαναφέρουμε την ροή της περιοδεία από εκεί ώστε να δώσουμε μια δωρεάν συναυλία την ημέρα του ρεπό μας – γιατί οι πράξεις μετρούν πιο πολύ από τα λόγια."

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο το 013, στο Tilburg. Όσοι έχουν εισιτήριο από την συναυλία της περασμένης εβδομάδας θα λάβουν ένα e-mail από το venue με οδηγίες για το πώς θα αποκτήσουν το δωρεάν εισιτήριο προτεραιότητας. Το e-mail θα περιέχει link για να κατεβάσουν απευθείας το e-ticket για το show.

Οι υπόλοιποι που θέλουν να δουν τη συναυλία μπορούν να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του χώρου, www.013.nl, και το πρωί της Παρασκευής θα λάβουν πρόσβαση στα υπολειπόμενα εισιτήρια.

Copyright 2024. All Right Reserved.