FIVE FINGER DEATH PUNCH: ΤO ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ IVAN, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Ο τραγουδιστής των FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody δημοσίευσε μια δήλωση που ευχαριστεί τους fans του συγκροτήματος και το υπόλοιπο συγκρότημά του για την υποστήριξή τους ενώ αυτός βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Μετά την αποχώρησή του από την περιοδεία  τη θέση του στο συγκρότημα έχει πάρει ο πρώην τραγουδιστής των DIVINE HERESY νην BAD WOLVES, Tommy Vext.

Σε μήνυμα που δημοσιοποιήθηκε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των 5FDP o Moody αναφέρει "Ήθελα να γράψω σε όλους σας για να εκφράσω την βαθιά μου μετάνοια που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή μας περιοδεία. Είμαι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, δεχόμενος θεραπεία για την εξάρτησή μου που έχει επηρεάσει τα πάντα στη ζωή μου. Σας αγαπώ και αγαπώ το συγκρότημά μου. Είναι αυτό που κάνω και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό. Είμαι 100% προσηλωμένος στο να γίνω υγιείς ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στη σκηνή με τους FIVE FINGER DEATH PUNCH.

Αυτή τη στιγμή το πλάνο είναι να επιστρέψω στο συγκρότημα στο Springfield, Illinois, όταν ξεκινάμε το επόμενο «πόδι» της Βορειο Αμερικανικής περιοδείας μας και στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να τα αφήσω όλα αυτά πίσω και να κινηθώ μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Tommy Vext για την πολύ καλή δουλειά που κάνει αντικαθιστώντας με όσο λείπω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αδέρφια ου στους 5FDP για την υποστήριξή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα. Έχουμε πάει στην κόλαση και πίσω και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με υποστηρίζει όσο φροντίζω την υγεία μου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους fans, για την ακλόνητη υποστήριξή σας όσο βρίσκομαι στην ανάρρωση. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά η ενθάρρυνσή σας και η θετικότητά σας είναι αυτό που με κρατάει σε τροχιά. Τα λέμε Knuckleheads στις 19 Αυγούστου!”

Copyright 2024. All Right Reserved.