FIVE FINGER DEATH PUNCH: ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ IVAN MOODY Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ!

Όπως ανακοίνωσαν οι FIVE FINGER DEATH PUNCH θα ολοκληρώσουν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τον τραγουδιστή των BAD WOLVES Tommy Vext να αντικαθιστά τον τραγουδιστή των FIVE FINGER DEATH PUNCH Ivan Moody, που παλεύει με την εξάρτηση του με τις ουσίες.

Ο Moody είπε: "Ντρέπομαι που το παραδέχομαι ότι ξανακύλησα. Ήμουν σε ασταθές έδαφος πριν την εμφάνισή μας στο Tilburg, και παρόλο που πολλά από τα γεγονότα του σόου ήταν πέραν του ελέγχου μου η ντροπή που δεν κατάφερα να αποδώσω στην σκηνή με εξώθησε στα άκρα. Δεν θα ήμουν δίκαιος με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός μου ή τους φίλους του συγκροτήματος να συνεχίσω να εμφανίζομαι στη παρούσα κατάστασή μου. Ένα από τα χειρότερα στοιχεία του εθισμού είναι η μοναξιά που νιώθεις, οπότε η υποστήριξη από τη μπάντα μου και τους knuckleheads είναι αυτό που με οδηγεί. Είμαι αποφασισμένος να γίνω καλά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό."

Ο Zoltan Bathory, κιθαρίστας των FIVE FINGER DEATH PUNCH, είπε: "Ως συγκρότημα είμαστε αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε τον Ivan στην αποκατάστασή του. Είμαστε θλιμμένοι που βλέπουμε τον αδερφό μας να δίνει αυτή τη μάχη. Σχεδόν όλοι ξέρουμε κάποιον που παλεύει με τον εθισμό και μπορεί να συναισθανθεί πόσο δύσκολο είναι να παρακολουθείς την αυτοκαταστροφικότητα κάποιου που. Οι FIVE FINGER DEATH PUNCH έχουν κάθε πρόθεση να παίξουν τις κλεισμένες ημερομηνίες , το συγκρότημα είναι πιο σημαντικό από οποιοδήποτε μέλος τους."

Copyright 2024. All Right Reserved.