FLYNN ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Ο frontman των Machine Head, Robb Flynn, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Ιταλικό radio show “Heavy Demons”.

Μιλώντας για το πώς η τρέχουσα πολιτική κατάσταση επηρεάζει του στίχους του νέου album των Machine Head “Catharsis”, ο Flynn σχολιάζει: «Πράγματι ζούμε σε τρελούς καιρούς. Υπάρχουν στιγμές που σκεφτόμασταν «Ασχολούμαστε με κάποια σκατά σε αυτό το δίσκο. Χρειάζεται να τα πούμε; Είναι cool να τα πούμε; Μήπως κάποιοι fans θιχτούν από αυτό;»

Και συνεχίζει «Πιστεύω πως μέρος του να είσαι καλλιτέχνης είναι το να ακολουθείς τα πιστεύω σου και να μην τα λειαίνεις επειδή σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν. Απλά πρέπει να κάνεις αυτό που πιστεύεις και να υποστείς τις συνέπειες αν σε κάποιους δεν αρέσει. Σημασία έχει να ακολουθείς την καρδιά σου. Στο τέλος της μέρας αυτό είναι το μόνο που θα μετρήσει. Δε ξέρω πως οι άλλες μπάντες σκέφτονται αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ακούω πολλές rock ή metal μπάντες να λένε και τίποτα. Και αυτός ο δίσκος ήταν κάτι σαν αντίδραση στην κατάσταση.»

Ένα από τα τραγούδια του “Catharsis” και συγκεκριμένα το “Bastards” βασίζεται σε μια συζήτηση που είχε ο Flynn με τους γιους του μετά τις εκλογές του 2016, στην οποία εξήγησε την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα (ΗΠΑ).

Το “Catharis” θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου μέσω της Nuclear Blast σε όλα τα πιθανά formats.

Η παραγωγή του "Catharsis" έγινε από τον frontman των MACHINE HEAD, Robb Flynn ενώ η ηχογράφηση και η μίξη από τον Zack Ohren (FALLUJAH, ALL SHALL PERISH) στα Sharkbite Studios στο Oakland, California. Το mastering ανέλαβε ο Ted Jensen (HATEBREED, ALICE IN CHAINS, DEFTONES) στα Sterling Sound της Νέας Υόρκης. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Seanen Middleton.

Το review του Metalzone για το Catharsis μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.