GLEN BENTON ΕΝΑΝΤΙΟΝ... ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Σας έχει συμβεί ποτέ να πέσετε πάνω στον λάθος άνθρωπο για τον λάθος λόγο; Λοιπόν αυτό έτυχε σε έναν νεαρό Μορμόνο ιεραπόστολο στην Florida, ο οποίος κατά την εξάσκηση των… καθηκόντων του έπεσε πάνω στον Glen Benton των Deicide! Την αστεία ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο Benton σε συνέντευξή του στο Revolver στα πλαίσια της προώθησης της νέας κυκλοφορίας των Deicide με τίτλο Overtures Of Blasphemy που κυκλοφορεί στις 14/9 από την Century Media.

Όπως διηγήθηκε λοιπόν ο (δηλωμένος άθεος) Benton: «Έχεις δει ποτέ αυτούς τους τύπους στα ποδήλατα με τα άσπρα πουκάμισα και τα κράνη να κυκλοφορούν στην γειτονιά σου και χτυπάνε πόρτες για να μιλήσουν για τον Ιησού Χριστό; Λοιπόν, ήμουν έξω στο γκαράζ δουλεύοντας στο αμάξι μου. Είναι νύχτα και είναι σκοτεινά και τους έχω ήδη προειδοποιήσει αυτούς τους τύπους να μείνουν μακριά από το σπίτι μου, έτσι; Είμαι λοιπόν σκυμμένος κάτω από το καπώ της Camaro μου τοποθετώντας ανταλλακτικά όταν ξαφνικά νιώθω σαν κάποιος να είναι πίσω μου και πολύ κοντά μου. Γυρνάω και βλέπω αυτόν τον ηλίθιο με το κράνος του, το άσπρο πουκάμισο με την γραβάτα και το σακίδιό του και προσπαθεί να μου μιλήσει για τον Ιησού κλπ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι χωρίς καν να τον αγγίξω τον πέταξα έξω από την ιδιοκτησία μου σαν τρελός. “Αν έρθεις ξανά εδώ θα σε πυροβολήσω ηλίθιε!” του είπα.

Θέλω να πω, τι τρέχει με αυτούς; Είναι από 16 ως 20 χρονών οι περισσότεροι. Θα έπρεπε να είναι εκεί έξω να κάνουν σεξ και να περνάνε καλά με τους φίλους τους. Τι στο διάολο κάνεις στη γειτονιά μου με αυτό το ποδήλατο, προσβάλλοντας κόσμο που δεν θέλει να ακούσει τις βλακείες σου;»

Λογικό να υποθέσουμε ότι ο πιτσιρικάς δεν γνώριζε ποιος είναι ο Glen Benton αλλά τουλάχιστον ο ανάποδος σταυρός που έχει κάψει πάνω στο μέτωπό του θα έπρεπε μάλλον να τον… προειδοποιήσει!

Copyright 2024. All Right Reserved.