H CENTURY MEDIA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

H Century Media γιορτάζει την 30η επέτειο τής ως πρωτοποριακή hard rock και metal εταιρία εγκαινιάζοντας το CenturyMedia.store. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει επανακυκλοφορίες βινυλίων, και αποκλειστικό merchandise, με αφορμή την πολυετή της παρουσία στην σκηνή. Το αποκλειστικό υλικό για τα 30 χρόνια της Century Media περιλαμβάνει επανακυκλοφορίες βινυλίων των In This Moment's Blood, Lacuna Coil Karmacode, Suicide Silence, The Black Crown, και No Time To Bleed. Δείτε ΕΔΩ το επετειακό υλικό.

CMBundles_0.png

Από την ίδρυση της η Century Media βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της hard rock και metal μουσικής σκηνής. Η εταιρία συνεργάζεται με αναγνωρισμένες μπάντες όπως οι Behemoth, Iced Earth και Napalm Death. Με τα A&R παραρτήματα στο Los Angeles and Dorthumd, της Γερμανίας, Η Century Media παρέμεινε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

Τρεις δεκαετίες η Century Media – πλέον κομμάτι της Sony's RED MUSIC εισέρχεται στην πιο συναρπαστική φάση της μέχρι σήμερα. Με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ οι θρύλοι συμπεριλαμβανομένου τους Arch Enemy και At The Gates, καθως και των νεοφερμένων Tribulation και Watain, Η Century Media συνεχίζει να ενισχύεται στον σκληρό ήχο. Από τις ρίζες της στο underground μέχρι τα νέα επίπεδα ποικιλομορφίας και επιτυχίας, Η Century Media απέδειξε ότι είναι για να μείνει.

Copyright 2024. All Right Reserved.