INGO SCHWICHTENBERG: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ DRUMMER TΩΝ ΗΕLLOWEEN

Σαν σήμερα, 8 Μαρτίου του 1995, έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός drummer, και ιδρυτικό μέλος των Ηelloween, Ingo Schwichtenberg. Ήταν μόλις 30 ετών. Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι o Schwichtenberg απολύθηκε από τoυς Ηelloween το 1993 κατά τη διάρκεια της περιοδείας για το "Chameleon". Μετά την αποχώρησή του, ο Schwichtenberg παρουσίαζε όλο και περισσότερο επικίνδυνα για τη ζωή του επεισόδια, με αποκορύφωμα την αυτοκτονία του το 1995, πηδώντας μπροστά σε ένα τρένο.

Ο αντικαταστάτης του Schwichtenberg στους Ηelloween ήταν ο Uli Kusch, ο οποίος παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι το 2001. Ακολούθησαν δύο ακόμα drummers, ο Mark Cross (2001-2003) και ο Stefan Schwarzmann (2003-2005), πριν από την άφιξη του Daniel Löble το 2005.

Το "The Time Of The Oath" των Ηelloween του 1996 ήταν αφιερωμένο στον Schwichtenberg, όπως και το τραγούδι "Afterlife", από το "Land Of The Free" των Gamma Ray, αλλά και το κομμάτι  "Always" από το "Instant Clarity", το πρώτο solo album του Michael Kiske.

Οι Ηelloween δεν ξέχασαν σήμερα των drummer τους, και για να τιμήσουν τα 25 χρόνια από το θάνατό του, ανέβασαν στο διαδίκτυο το παρακάτω βίντεο.

Copyright 2024. All Right Reserved.