"KINGS AMONG SCOTLAND" Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DVD ΤΩΝ ANTHRAX

"Kings Among Scotland" θα είναι ο τίτλος του νέου DVD των ANTHRAX , που θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από την Megaforce. Η βιντεοσκόπηση έγινε στις 15 Φεβρουαρίου στην συναυλία του συγκροτήματος στο ιστορικό Barrowland Ballroom στην Γλασκόβη της Σκωτίας. Το "Kings Among Scotland" έχει διάρκεια 2 ώρες και έχει καταγραφή ολόκληρη η ζωντανή εμφάνιση των ANTHRAX, μαζί με συνεντεύξεις, φωτογραφίες στα παρασκήνια, στο tour bus, στα ξενοδοχεία κ.α.

Το εικαστικό της συσκευασίας έχει αναλάβει ο Steve Thompson (SLAYERMOTÖRHEADIRON MAIDEN), το DVD της ζωντανής εμφάνισης παρουσιάζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τα τραγούδια που είχαν επιλέξει οι οπαδοί της μπάντας πριν την συναυλία, όπως, "Madhouse""Be All, End All""Breathing Lightning" και "A.I.R.". To δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τραγούδια από το "Among The Living" (1987), όπως "Caught In A Mosh""I Am The Law""Indians""Eflinikufesin (N.F.L.)" και άλλα.

Το "Kings Among Scotland" επιμελήθηκε, βιντεοσκόπησε, και επεξεργάστηκε η Film24Productions και ο Paul M. Green (OPETH, THE DAMNEDTHE LEVELLERS), η μίξη ήχου έγινε από τον παραγωγό των ANTHRAX, Jay Ruston. Για την βιντεοσκόπηση ο Green χρησιμοποίησε 17 κάμερες, συμπεριλαμβανομένου ενός γερανού, κινητών και κάμερες Go-Pro.

anthraxkingsamongscotlandcover.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.