LACUNA COIL: ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 20Η ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΙΟ

Οι Ιταλοί goth rockers Lacuna Coil γιόρτασαν την 20η επέτειο από το ντεμπούτο τους παρουσιάζοντας ένα πολύ ειδικό show με την ονομασία “Nothing Stands In Our Way” την περασμένη Παρασκευή 19/1 στο O2 Forum Kentish Town του Λονδίνου. Το show που περιελάμβανε οπτικά εφέ, καλλιτέχνες του τσίρκου και μια μεγάλου μεγέθους παραγωγή επί σκηνής,  μαγνησκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε για μελλοντική κυκλοφορία. To setlist ήταν το εξής:

01. A Current Obsession
02. 1.19
03. My Wings
04. End Of Time
05. Blood, Tears, Dust
06. Swamped
07. The Army Inside
08. Veins Of Glass
09. One Cold Day
10. The House Of Shame
11. 
When A Dead Man Walks
12. Tight Rope
13. Soul Into Hades
14. Hyperfast
15. I Like It
16. Heaven's A Lie
17. Senzafine
18. Closer
19. Comalies
20. Our Truth
21. Falling
22. Wide Awake

Encore:

23. I Forgive (But I Won't Forget Your Name)
24. Enjoy The Silence (DEPECHE MODE cover)
25. Nothing Stands In Our Way

Ο τραγουδιστής των Lacuna Coil Andrea Ferro είπε σε συνέντευξη στο Metal Nexus πριν από μερικούς μήνες ότι «η συναυλία για την 20η επέτειο θα είναι πραγματικά ξεχωριστή, με τραγούδια που δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά, τραγούδια από τις πρώτες μας κυκλοφορίες ενώ θα υπάρχει και αλληλεπίδραση με ένα gothic τσίρκο που θα κάνει πράγματα καθώς παίζουμε. Πρόκειται να είναι ξεχωριστό και μοναδικό».

Η τραγουδίστρια των Lacuna Coil Cristina Scabbia ανέφερε στο Tattoo.com πως “υπάρχει λόγος που η 19 Ιανουαρίου επελέγη για να γίνει το επετειακό show. Είναι γιατί η 1/19 θεωρείται σαν Lacuna Coil Day, επειδή έχουμε ένα κομμάτι που έχει τίτλο 1.19, με συνέπεια ο κόσμος από το fan club μας αλλά και οι οπαδοί γενικότερα να αποφασίσουν να ανακηρύξουν αυτή την ημερομηνία σαν Lacuna Coil Day. Επιπλέον, αποφασίσαμε να κάνουμε το show στο Λονδίνο λαμβάνοντας υπόψιν ότι θα ήταν πιο εύκολο να έρθουν φίλοι μας από διάφορα μέρη του κόσμου, καθώς τα εισιτήρια είναι σχετικά φτηνά και είναι πιο εύκολο να έρθεις π.χ. από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Λονδίνο παρά στην πατρίδα μας το Μιλάνο».

Οι Lacuna Coil δουλεύουν επίσης πάνω στο πρώτο τους βιβλίο το οποίο θα ονομάζεται επίσης Nothing Stands In Our Way και πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Το βιβλίο θα είναι η πλήρης 20ετής ιστορία της μπάντας όπως θα ειπωθεί από τους ίδιους, γεμάτο με σπάνιο υλικό (φωτογραφίες, προσωπικά αντικείμενα κλπ) με τα 3 ιδρυτικά μέλη Scabbia, Ferro και Marco Coti Zelati να ανασύρουν μνήμες από την γέννηση έως την γιγάντωση της μπάντας σε αυτά τα 20 χρόνια. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως σε δύο εκδόσεις, την Κλασσική και την Limited, υπογεγραμμένη από την μπάντα. Όσο για νέο υλικό, σύμφωνα με παλιότερη δήλωση του Ferro θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι την επόμενη χρονιά για τον διάδοχο του Delirium του 2016.

Copyright 2024. All Right Reserved.