LACUNA COIL: Η ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2018

Το 2018 σηματοδοτεί την επέτειο των 20 χρόνων από το ντεμπούτο των LACUNA COIL, ο εορτασμός του οποίου θα γίνει με ένα πολύ σπέσιαλ show όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα. Το "Nothing Stands In Our Way" θα είναι μια μοναδική εμφάνιση που θα λάβει χώρα στις 19 Ιανουαρίου του 2018 στο England's O2 Shepherd's Bush Empire.

Θα είναι ένα μοναδικό, αλλόκοτο και πραγματικά εξαιρετικό event που δεν πρέπει να χάσετε. Πέρα από τραγούδια της δισκογραφίας τους, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ ξανά live. Το show θα βιντεοσκοπηθεί και ηχογραφηθεί για να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018.

Οι LACUNA COIL σχολιάζουν ότι: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτασουμε την εικοστή μας επέτειο με ένα ιδιαίτερο show τον Ιανουάριο στο Λονδίνο. Το Λονδίνο για εμάς είναι μια πολύ ιδιαίτερη πόλη, μας υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκαλιές όταν πρωτοξεκινήσαμε, πριν είκοσι χρόνια, και αισθανόμαστε ότι είναι το τέλειο μέρος για να προσκαλέσουμε τους fans μας από όλο τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί μας. Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί... Αυτό είναι έκπληξη, θα πέπει να έρθετε και να δείτε οι ίδιοι". 

Τον Δεκέμβριο το συγκρότημα κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο "Naughty Christmas". Το εξώφυλλο και το font  δημιουργήθηκαν εξ'ολοκλήρου από τον μπασίστα Marco "Maki" Coti-Zelati.

Read more at http://www.blabbermouth.net/news/lacuna-coil-20th-anniversary-concert-in...

Copyright 2024. All Right Reserved.