LED ZEPPELIN : 7" SINGLE ΓΙΑ ΤΗΝ RECORD STORE DAY

Με τον εορτασμό της 50ης επετείου των Led zeppelin να αναμένεται αυτόν το Σεπτέμβρη ανακοινώθηκε κυκλοφορία για την record store day. Πρόκειται για ένα 7ιντσο σινγκλάκι που θα κυκλοφορήσει σε κίτρινο βινύλιο σε παραγωγή του Jimmy Page. To single θα περιλαμβάνει 2 διαφορετικά μιξαρίσματα που θα βγουν για πρώτη φόρα και που θα αφορούν τα κομμάτια "Rock And Roll" και "Friends". Συγκεκριμένα "Sunset Sound Mix" of "Rock And Roll" και "Olympic Studios Mix" of "Friends".

Η συγκεκριμένη έκδοση για το "Rock And Roll" δίνει στο κοινό μια ακόμα επαφή με τα θρυλικά "Sunset Sound Mixes" του "Led Zeppelin IV" . Άλλες δυο φορές κομμάτια από το συγκεκριμένο μιξάρισμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόκειται για το "When The Levee Breaks" που εμφανίστηκε στην αυθεντική έκδοση του album και το "Stairway To Heaven" που το κοινό είχε την ευκαιρία να το ακούσει στην 2014 deluxe έκδοσή του. Όσο για το "Olympic Studios Mix" του "Friends" πρόκειται για μια διαφορετική εκτέλεση (λείπει το ορχηστρικό κομμάτι) δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό για μια διαφορετική επαφή με τις ηχογραφήσεις του "Led Zeppelin III" στο Headley Grange.

Επίσης θα κυκλοφορήσει για τους Led zeppelin μια remastered έκδοση του κλασσικού live album "How The West Was Won" σε διάφορες μορφές περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά βινύλιο και Blu ray. Πρακτικά πρόκειται για μια συλλογή αποσπασμάτων από τις  εμφανίσεις  των Zeppelin στα Los Angeles Forum και Long Beach Arena 25 & 26 Ιουνίου το 1972 ενωμένα μεταξύ τους για να δίνουν την εικόνα ενός πλήρους show στο Peak της ακμής της μπάντας.

Copyright 2024. All Right Reserved.