MANTICORA: ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ

Οι Δανοί thrash/power metallers Manticora έδωσαν στην δημοσιότητα το videoclip για το κομμάτι Echoes Of A Silent Scream, μέσα από τον επερχόμενο όγδοό τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται To Kill To Live To Kill. To video κινηματογραφήθηκε σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες και είναι εξολοκλήρου παραγωγή του ταλαντούχου κινηματογραφιστή Kasper Serup Christensen της KSC Productions.

Η μπάντα είπε σχετικά με το video: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό οπότε εδώ δεν έχουμε το συνηθισμένο concept να βλέπεις απλά την μπάντα να παίζει όργανα που δεν είναι καν στη πρίζα. Θέλαμε να πούμε μια ιστορία, κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που κυκλοφορούμε κάτι, είτε βιβλίο, είτε δίσκο είτε video.

To video είναι μια καλή μικρού μήκους ταινία που λέει την ιστορία του τραγουδιού Echoes Of A Silent Scream με σκηνές από την ιστορία του βιβλίου που έγραψε ο Lars. O δολοφόνος είναι εδώ, τα θύματα επίσης, όπως και το απόκοσμο αίσθημα της επερχόμενης βίας. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να απολαύσουν το πρώτο τέτοιου είδους πόνημά μας εδώ και 8 χρόνια».

Το To Kill To Live To Kill θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου μέσω της ViciSolum Records  και είναι βασισμένο στην ιστορία τρόμου που έγραψε ο τραγουδιστής της μπάντας Lars F. Larsen. Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Μάιο ενώ τα 2 concept albums θα κυκλοφορήσουν με 1 χρόνο διαφορά. Το εξώφυλλο του δίσκου είναι μια δημιουργία του Δανού ζωγράφου David Troest και αντλεί την έμπνευσή του από την θεματολογία του δίσκου.  

Το tracklisting του To Kill To Live To Kill:

01. Piano Concerto 1 - B Flat Minor...

02. Echoes Of A Silent Scream

03. Through The Eyes Of The Killer - Towering Over You

04. Katana - Awakening The Lunacy

05. The Farmer's Tale Pt. 1 - The Aftermath Of Indifference

06. The Devil In Lisbon (instrumental)

07. Growth

08. Humiliation Supreme (instrumental)

09. Nothing Lasts Forever

10. Katana - Opium

11. Through The Eyes Of The Killer - Revival Of The Muse That Is Violence

12. The Farmer's Tale Pt. 2 - Annihilation At The Graves

Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στα Hansen Studios του Jacob Hansen (Volbeat, Destruction) ο ποίος είχε συνεργαστεί με τους Manticora και στους 2 πρώτους δίσκους τους, ενώ τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στα Jailhouse Studios με τον Tommy Hansen ο οποίος έχει επίσης ξανασυνεργαστεί με την μπάντα σε 5 δίσκους της.

manticoratokillcd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.