MARK TORNILLO: OI ACCEPT ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...

Ο τραγουδιστής των Accept Mark Tornillo έδωσε συνέντευξη στην Alison Booth και στην ραδιοφωνική της εκπομπή Blackdiamond's Metal Mayhem.

Μιλώντας σχετικά με τους fans των Accept:
“Με κάνουν και νιώθω υπέροχα, νιώθω πολύ καλά που με αποδέχθηκαν στην οικογένεια των Accept.  Είμαι στην μπάντα περίπου μία δεκαετία και αυτό είναι απλά τρελό. Είχαμε μία απίστευτη περιοδεία στην Ισπανία, τρεις εμφανίσεις στην Ισπανία που δε μπορείς να φανταστείς! Οι fans ήταν εκείνοι που τις έκαναν τόσο ξεχωριστές.”

Σχετικά με τους οπαδούς που δεν αποδέχθηκαν τους σημερινούς Accept:
“Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, τους καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω ότι έχουμε προχωρήσει, είμαστε διαφορετική μπάντα σε αυτό το σημείο. Εξακολουθούμε να μνημονεύουμε το παρελθόν της μπάντας παίζοντας παλιά τραγούδια, εννοώ έχουμε 2 μέλη που έγραψαν τα περισσότερα από τα τραγούδια, και πρέπει να το κάνουμε. Αυτά θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας των Accept, δε μπορούμε να το αλλάξουμε. Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι το μέλλον.

“Τους εύχομαι τα καλύτερα, καθώς και στον Udo και την μπάντα του. Δεν τρέφω άσχημα συναισθήματα για κανέναν, αυτό είναι το σίγουρο.”

Σχετικά με το μέλλον των Accept, ο Mark είπε:
“Καλή ερώτηση… είναι ακόμα στον αέρα για το τι πρόκειται να συμβεί στο υπόλοιπο της χρονιάς όταν ολοκληρώσουμε τις ζωντανές μας εμφανίσεις. Μπορεί να συνεχίσουμε την περιοδεία όλο το έτος, Πραγματικά δεν γνωρίζω. Μετά από αυτό, μένει να δούμε, ίσως κάνουμε ακόμα έναν δίσκο, δεν ξέρω. Είμαστε πολύ μεγάλοι για τα επόμενα πέντε χρόνια (γέλια). Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε τις συναυλίες και να επιστρέψουμε στο studio..

Κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά δε μπορείς να αποφύγεις τον κορεσμό. Απλά προσεύχεσαι για νέες αγορές, και ευχαριστώ τον θεό για την μεγάλη αγορά (για μας) στην Νότια Αμερική, που θα επιστρέψουμε τον Μάιο. Η Αυστραλία φαίνεται να μας ζητάει απλά πρέπει να ήμαστε συνεπείς. Είναι ακριβώς όπως οι παλιές εποχές, πρέπει να περιοδεύεις με συνέπεια και να στοχεύεις εκείνες τις περιοχές που σε ζητάνε, έτσι αποκτάς οπαδούς.”

Οι Accept έχουν κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ με τον Mark Tornillo στα φωνητικά, με τελευταία κυκλοφορία το The Rise Of Chaos τον Αύγουστο του 2017

Copyright 2024. All Right Reserved.