MARTY FRIEDMAN: ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ "MIRACLE" ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

"Miracle", είναι ο τίτλος του νέου βίντεο του Marty Friedman. Το τραγούδι εξιστορεί την εξέλιξη του Marty από ένα κοινό παιδί μέχρι τον μεγάλο βιρτουόζο κιθαρίστα, στο βίντεο παρουσιάζονται ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες της οικογένειας Friedman που συνοδεύουν αυτή την διαδρομή.
"Όταν κάποιος μεγαλώνει σε αυτόν πολύπλοκο κόσμο, είναι εύκολο να ξεχάσει τις απλές στιγμές που συντέλεσαν για να γίνει κάποιος αυτό που είναι τώρα,  καθώς και οι συγγενείς που αντιδρούσαν με την σκληρή μουσική, τον καπνό και τον «θόρυβο» που ακούγονταν από το δωμάτιο… και συνεχίζει Friedman. "με αυτό το βίντεο αντί να εστιάζω στο πόσο αστείο ήμουν σαν παιδί, ελπίζω να σας εμπνεύσει να σκεφτείτε την δική σας οικογένεια ή όποιον ήταν κοντά σας όταν ξεκινήσατε την πορεία σας σε αυτό τον κόσμο."

Το "Miracle" είναι τραγούδι από το τελευταίο σόλο άλμπουμ του Friedman"Wall Of Sound", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο από την Prosthetic Records. Την παραγωγή είχε αναλάβει ο ίδιος ο Friedman, τεχνικός ήταν ο Paul Fig (GHOSTRUSHALICE IN CHAINS) και η μίξη έγινε από τον Jens Bogren (KREATOROPETHSEPULTURA), 2 από τα τραγούδια "Streetlight" και "For A Friend" ανέλαβε την μίξη ο παραγωγός των QUEEN, Mack γεγονός το οποίο θεωρεί ο Marty μεγάλη τιμή.

Copyright 2024. All Right Reserved.