MASTER : ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

Οι βετεράνοι death metalers Master υπέγραψαν συμβόλαιο με την Transcending Obscurity Records για το επερχόμενο full length album με τίτλο "Vindictive Miscrean". Το album θα κυκλοφορήσει φέτος σε όλες τις μορφές

Η εταιρεία από την πλευρά της δήλωσε : "Οι Master είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους  και αναμφισβήτητα θρύλοι στο χώρο του death metal είναι στο χώρο πάνω από 3 δεκαετίες έχοντας κυκλοφορήσει παν από μια ντουζίνα δίσκους. Είναι καταπληκτικό να μπορείς να συνεργαστείς με μια μπάντα αυτού του επιπέδου και είναι χαρά μας να έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους για ένα νέο album  αυτή τη χρόνιά. Το επερχόμενο album των Master "Vindictive Miscreant" δε θα ικανοποιήσει μόνο τους παλιούς  οπαδούς της μπάντας αλλά θα φέρει και νέο κοινό . Είναι το καλύτερο τους album εδώ και χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Kunal Choksi δήλωσε : Το να δουλέψεις με μια θρυλική μπάντα όπως οι Master είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο Paul Speckmann είναι ένας ακέριος άνθρωπος και υπέγραψε το συμβόλαιο μέσα σε 2 ώρες από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να συζητάμε. Δεν χρειάζεται αναφέρω οτι θα κάνω οτι περνά από το χέρι μου να μην τον απογοητεύσω τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Είναι μια καταπληκτική συγκυρία για την εταιρία και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος . Η σκληρή δουλεία αποδίδει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Rogga Johansson από τους  Paganizer που σύστησε την εταιρεία μου στην μπάντα. Πιστεύουμε σε μια δυνατή συνεργασία με τους θρυλικούς Master.

Από την πλευρά του ο Paul Speckmann αρκέστηκε στα παρακάτω: "Αναμφισβήτητα είναι τιμή μας και προνόμιο σε αυτές τις εποχές να συνεργαστούμε με μια εταιρία επίπεδου που έρχεται με εξερετικές συστάσεις από τόσους μεγάλους μουσικούς. Το μέλλον των Master είναι να συνεχίσουμε και θα το παλέψουμε ως το τέλος".

Copyright 2024. All Right Reserved.