MEGADETH : MUSTAINE ΕΝΑΝΤΙΟΝ SLAGEL

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο αγαπημένος ηγέτης των MEGADETH Dave Mustaine πάντα μας δίνει τροφή για σχολιασμό. Αυτή τη φορά έβαλε In The Eye Of The Tornado τον ιδρυτη και ιδιοκτήτη της Metal Blade Brian Slagel για το πρόσφατο βιβλίο του "For The Sake Of Heaviness: The History Of Metal Blade Records".

Σύμφωνα με το βιβλίο πηγή του κακού είναι η αναφορά στην πρόθεση του Slagel  να πάρει τους Megadeth στο roaster της Metal Blade και πως αυτοί τελικά προτίμησαν την Combat Records.

Πιο συγκεκριμένο ο Slagel γράφει στο βιβλίο του ότι οι MEGADETH είναι το μοναδικό συγκρότημα που εύχεται να είχε μπορέσει να βάλει στην εταιρία του. Τέλη του 1984 όπως λέει η τότε νέα δισκογραφική Combat, που παρόλο που δεν ασχολούταν με το ιδίωμα βλέποντας την άνοδό του άρχισε να υπογράφει συγκροτήματα ξεκινώντας από τους MEGADETH. Όπως γράφει τελικά ο λόγος που τους πήρε η Combat ήταν ότι τους πρόσφερε 8000 δολάρια, 1000 δολάρια περισσότερα από την προσφορά που είχε κάνει η Metal Blade στο συγκρότημα.

Την Δευτέρα ο Slagel ανέβασε ένα tweet σε προώθηση του βιβλίου και ο Mustaine απάντησε γράφοντας "Εάν η πλάνη ότι μας προσέφεραν μια συμφωνία $7,000 είναι ενδεικτική του υπόλοιπου βιβλίου ελπίζω να εμπίπτει στην κατηγορία της μυθοπλασίας. Δεν θα υπέγραφα ποτέ μαζί σου."

Λίγο αργότερα ο Slagel απάντησε στο tweet, γράφοντας: "Λυπάμαι αν έγραψα κάτι λάθος ή σε πρόσβαλα. Θυμάμαι ότι μιλούσα με τους εκπροσώπους σου τότε. Αν η μνήμη μου με προδίδει και πάλι δεν είχα την πρόθεση."

Ο Mustaine απάντησε: "Σε συγχωρώ αλλά δεν μίλησες σε εμάς. Σε παρακαλώ αφαίρεσέ το από το βιβλίο σου στην επόμενη έκδοση και καλή επιτυχία με το project σου."

Το "For The Sake Of Heaviness: The History Of Metal Blade Records" κυκλοφόρησε 29 Αυγούστου και γράφτηκε από τον Slagel και τον Mark Eglinton, ενώ τον πρόλογο έχει γράψει ο Lars Ulrich των METALLICA.

Copyright 2024. All Right Reserved.