METAL GOES SCIENCE – THE ACADEMIC METAL BIBLIOGRAPHY

Το παρόν βιβλιογραφικό βιβλίο εξερευνεί τον κόσμο της Metal μουσικής από την οπτική γωνία της επιστήμης και περιλαμβάνει έναν μακρύ κατάλογο ακαδημαϊκών συγγραμμάτων που ασχολούνται με το Metal. Είναι ένας οδηγός για τους ερευνητές της Metal μουσικής που χρειάζονται βοήθεια στην έρευνα τους και για τους οπαδούς που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του Metal πέρα από την μουσική... Ο συγγραφέας έψαξε εκτενώς σε 149 επιστημονικές βάσεις δεδομένων και βρήκε αρκετές πληροφορίες για την ακαδημαϊκή χρήση του Metal μεταξύ των ετών 1984 και 2017, σε τομείς όπως: Οικονομία, Ψυχολογία, Θρησκεία, Ιατρική, Επιστήμη Υπολογιστών και άλλες ερευνητικές περιοχές.

Μεσα στο βιβλίο μπορείτε να βρείτε βιβλιογραφικές αναφορές για τις πιο περίεργες έρευνες στο Metal, από ιατρικές έρευνες του moshpit μέχρι και οικολογικές προσεγγίσεις του Black Metal. Πρόκειται για μια απροσδόκητη έρευνα σε επίπεδο αφοσίωσης στην Metal μουσική και την εκλεπτυσμένη επιστήμη. Το βιβλίο αυτό είναι απαραίτητο σε συλλέκτες βιβλίων και μανιακούς metalheads που θεωρούν την Metal μουσική, μια επιστημονική εμπειρία.

Το βιβλίο είναι γραμμένο στην Αγγλική γλώσσα και καλύπτει την βιβλιογραφία ακαδημαϊκών/επιστημονικών δημοσιεύσεων για ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ετών. Περιλαμβάνει βιβλία, επιστημονικά άρθρα και πρακτικά συνεδρίων μεταξύ του 1984 και του 2017. Οι σελίδες του βιβλίου χωρίζονται σε 4 κεφάλαια που περιέχουν τις δημοσιεύσεις του Metal, στις ακόλουθες περιόδους: 1. 1980 – 1989, 2. 1990 – 1999, 3. 2000 – 2009, 4. 2010 – 2017. Εάν σας συναρπάζει η επιστήμη και η metal μουσική, θα βρείτε αρκετό δημοσιευμένο υλικό το οποίο να αναζητήσετε στο διαδίκτυο ή στην τοπική σας βιβλιοθήκη.

Διανομή Βιβλίου
AmazonCreateSpaceBarnes & Noble

59b9ac83e3986_0.jpeg

Σχετικά με τον συγγραφέα
Ο Υφαντής Βασίλειος είναι κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων από την Μεγάλη Βρετανία και την Σουηδία: MSc in Information Technology (University Of The West Of Scotland) και  MSc in Information Security (Luleå University of Technology). Επίσης είναι συγγραφέας κεφάλαιων βιβλίων που κυκλοφορούν σε παγκόσμια διανομή από τον Αμερικάνικο εκδοτικό οίκο IGI Global. Από τα τελη της δεκαετίας του 1990 πειραματίζεται και ως μουσικός χρησιμοποιώντας ανορθόδοξες μηχανικές συσκευές ως μουσικά όργανα. Τα ερευνητικά του ενδιαφεροντα είναι: : Information Communications Technology, e-Tourism, Digital Divide, e-Government and  the Digital Entertainment Industry.

Βιβλιογραφία
1. V. Yfantis, “The Commercial Exploitation Of Color As A Consumer Stimulus” (Greek Edition), CreateSpace, 2013.
2. V. Yfantis, “The Lost Lyrics” (Greek Edition), CreateSpace, 2013.
3. V. Yfantis, “Punk Goes Science: The Academic Punk Bibliography”, CreateSpace, 2014.
4. V. Yfantis, “City Streets Of Europe”, Lulu, 2017.
5.  V. Yfantis, “Disadvantaged Populations And Technology In Music”, CreateSpace, 2017.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.