MICHAEL DENNER: ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ DENNERS TRICKBAG

Οι Denners Trickbag, το progressive 70’s heavy rock συγκρότημα του θρυλικού Michael Denner των Mercyful Fate και King Diamond έχει ήδη μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του διαδόχου του ντεμπούτου τους του 2013.  

Ο ίδιος ο Denner έχει πει σχετικά με τη δημιουργία της μπάντας: «Η ιδέα για την δημιουργία της μπάντας μου ήρθε ένα βράδυ που καθόμουν σπίτι και φιλοσοφούσα σχετικά με το με ποιόν θα ήθελα να παίξω μουσική αν μπορούσα να διαλέξω ελεύθερα μέσα από τον κόσμο του heavy metal όπου βρίσκομαι τόσα χρόνια. Κάλεσα αυτούς τους τέσσερις τύπους και όλοι δεχτήκανε… Ο όρος ήταν ότι η μουσική θα έπρεπε να είναι σκληρό progressive 70’s heavy με πολλά κιθαριστικά solos  και όλοι ήταν σύμφωνοι με την ιδέα. Αν μπάντες όπως οι Mountain, Three Men Army, Montrose, Tempest, Boxer, Jericho και Captain Beyond είναι ανάμεσα στις αγαπημένες σου, τότε αυτή η μπάντα είναι για σένα!»

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου η μπάντα έχει ήδη περάσει κάποιες αλλαγές στην σύνθεσή της, η οποία πλεόν είναι η εξής:

Frederik Presley - Vocals

Michael Denner - Guitar

Flemming Muus - Bass

Bjarne Holm (Ex-Mercyful Fate, Force Of Evil)  - Drums

Copyright 2024. All Right Reserved.