MICHAEL SWEET: ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

MICHAEL SWEET: ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με αφορμή ερώτηση σχετικά με το κατά ποσό έπαιξε ρολό το γεγονός οτι ο νέος μπασίστας Perry Richardson (πρώην Firehouse) είναι Χριστιανός προκειμένου να ενταθεί στο γκρουπ ο front man των Stryper απάντησε σχετικά:

"Είναι μια καλή ερώτηση. Είναι αστείο γιατί έχουμε  δηχθεί κριτική από πολύ κόσμο σχετικά με τις πεποιθήσεις και την πίστη μας όπου μας παρουσιάζουν σαν θρησκευτική ομάδα.

Ο κόσμος πάντα θα σχολιάζει και θα υπάρχει και αντιπάθεια εκεί έξω. Στη πραγματικότητα όλο αυτό έρχεται από ανασφαλείς με τον εαυτό τους ανθρώπους, που δεν έχουν πετύχει τίποτα και έχουν θέμα με αυτούς που κάνουν πράγματα.

Απαντώντας την ερώτηση σου θα σου πω όχι. Και ίσως ξενίσει ή σοκάρει κάποιους ίσως χάσουμε και κάποιους οπαδούς που θα με ακούσουν να λέω κάτι τέτοιο.

Αλλά ο λόγος που δεν είναι στην κορυφή της λίστας έχει να κάνει με το οτι θέλουμε πρώτιστα τα μέλη μας να είναι καλά και νηφάλια άτομα. Δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια θέματα με τα μέλη μας. Καμιά μπάντα δε θέλει τέτοια θέματα, όλοι κάτι τέτοιο ζητιάνε όταν πρόκειται για νέα μέλη.

Φυσικά ζητάμε καλούς μουσικούς που να έχουν και φωνή γιατί στους Stryper έχουμε πολλά φωνητικά και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε πολλούς μπασίστες υπόψη που απορρίψαμε ακριβώς για το λόγο οτι δε τραγουδούν, είναι πολύ βασικό για εμάς. Οπότε γίνεται πολύ δύσκολο όταν ζητάς κάποιον που να παίζει να τραγουδάει και είναι καλό άτομο.

Σε οτι αφόρα τον Χριστιανισμό η αλήθεια είναι οτι δεν σε κάνει πάντα σωστό άτομο. Μερικοί απο τους μεγαλύτερους ηλίθιους που γνωρίζω δηλώνουν οτι είναι χριστιανοί. Αντίθετα γνωρίζω εξαιρετικούς ανθρώπους που όμως δεν είναι χριστιανοί. Όποτε δεν έχει πάντοτε να κάνει με το αν είσαι ένα σωστό άτομο. Όποτε αν  θα θέλαμε όμως να ισχύει και  κάτι τέτοιο ; Φυσικά !

Είναι αστείο ο  Perry έχει δηλώσει οτι είναι Χριστιανός. Όμως εμείς δεν ξεκινήσαμε από εκεί : "κοίτα φίλε πρέπει να ξέρουμε εξαρχής.." ούτε θα το κάναμε. Κάτι που αναιρεί αυτό που ακούμε από διάφορα μέσα οτι είμαστε θρησκευτική ομάδα. Με εκνευρίζει να ακούω τέτοιες ανοησίες, είναι εντελώς ηλίθιο. Είμαστε ένα rock γκρουπ και όχι μια θρησκευτική ομάδα."

Copyright 2024. All Right Reserved.