O MICHAEL SCHENKER ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ... WARRIOR !

MICHAEL SCHENKER FEST - Warrior (OFFICIAL VIDEO)

Έφτασε η ώρα ένα απωθημένο να βρει την εκπλήρωση του και δεν πρόκειται για άλλο από τον Michael Schenker να ανακοινώνει ένα ακόμη MICHAEL SCHENKER FEST studio album. Μαζί με τον παραγωγό Michael Voss-Schoen, πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου πονήματός τους με γενικό τίτλο «Resurrection», που θα κυκλοφορήσει 2 Μαρτίου από την Nuclear Blast Records. Εκτός από τον Michael Schenker και τους τρεις M.S.G. τραγουδιστές Gary BardenGraham Bonnet και Robin McAuley, θα ακούσετε επιπλεόν τον Doogie White (Michael Schenker's TEMPLE OF ROCK) αλλά και μουσικούς όπως ο Steve Mann (guitars, keyboards), Ted McKenna (drums) και Chris Glen (bass). Ακόμη guest εμφανίσεις θα κάνουν οι Kirk HammettWayne Findlay και Michael Voss-Schoen .

Δημοσιοποιεί το πρώτο digital single 'Warrior' και το βίντεο με φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις. Αποκτείστε το 'Warrior' digitally, εδώ: http://nblast.de/MSFWarrior

Το 'Warrior' είναι ένα από τα δύο τραγούδια που έχει και τους 4 τραγουδιστές. Η σύνθεση είναι του Michael Schenker, και οι στίχοι του Michael Voss-Schoen.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.