O ROB HALFORD ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ K.K. DOWNING

Ο Rob Halford απαντάει στις δηλώσεις του πρώην κιθαρίστα K.K. Downing ότι ο παραγωγός Andy Sneap έπαιξε τα μέρη του Glenn Tipton στα τραγούδια του νέου άλμπουμ των Judas Priest, "Όλα όσα θα ακούσετε από τον Glenn στο 'Firepower' είναι του απίστευτου Glenn Tipton".

Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του Tipton ότι αποχωρεί εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει από την νόσο του Parkinson, ο K.K. Downing δημοσίευσε μία δήλωση στην οποία αναφέρει ότι ήταν σοκαρισμένος και έκπληκτος που δεν κλήθηκε να επιστρέψει στο συγκρότημα, αφήνοντας επίσης ένα υπονοούμενο «Η συμβολή του Sneap στο νέο άλμπουμ των Judas Priest ήταν πολύ περισσότερο από την παραγωγή».

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ραδιοφωνικής εκπομπής "The Freaks with Kenny & Crash", ο Halford απάντησε στα σχόλια του Downing:

"Επιτρέψτε μου να σας πω ότι μεγάλη χαρά το ότι οι Judas Priest ποτέ δεν βρέθηκαν στο σημείο να συμμετέχουν σε μία δημόσια διαμάχη, παρότι είναι τόσο εύκολο να πέσουμε σε αυτή την παγίδα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πόσους ανθρώπους βλέπεις στα αθλητικά, για παράδειγμα, να αναλώνονται συναισθηματικά, επειδή ήταν εν θερμώ. Είμαστε όλοι άνθρωποι, έχουμε συναισθήματα, και έχουμε την τάση να ξεστομίζουμε το πρώτο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας, σωστό ή λάθος, η κατάσταση μπορεί να γυρίσει και να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Έτσι όσον αφορά την δήλωση του K.K. σήμερα, πολλά από αυτά είναι εντελώς περιττά. Αλλά το σημείο που θα ήθελα να διευκρινίσω και να καταγραφεί είναι ο υπαινιγμός για τον Andy Sneap ότι έπαιξε τα κιθαριστικά μέρη του Glenn στο νέο άλμπουμ 'Firepower', είμαι σε θέση να δηλώσω κατηγορηματικά ότι αυτό είναι 1000% ανυπόστατο, ο λόγος είναι ότι ήμουν μαζί με τον Glenn σε όλη την διαδικασία της δουλειάς του, και πραγματικά δούλεψε πολύ σκληρά. Φανταστείτε αυτόν τον τύπο, δέκα χρόνια ταλαιπωρείται από τη νόσο του Parkinson. Δεν έχω ξαναδεί τόσο γενναίο, που στην πραγματικότητα η κάθε σύνθεση ήταν πρόκληση για να τα καταφέρει και τα κατάφερε μέρα με την μέρα. Ήταν απλά μία τεράστια εμπειρία να βιώνεις κάτι τέτοιο από πρώτο χέρι.

Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες Kenny. Απλά ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, διότι όσα ειπωθήκαν στην δήλωση του (Κ.Κ Downing) με ενόχλησε προσωπικά. Και τώρα μπόρεσα να αποσαφηνίσω και να βεβαιωθώ ότι όσοι ακούνε την εκπομπή, στο διαδίκτυο και αλλού, να καταλάβουν, ότι  ακούγεται από τον Glenn στο 'Firepower' είναι του απίστευτου Glenn Tipton."

Copyright 2024. All Right Reserved.