OI DREAM THEATER ΥΠOΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ SONY MUSIC

Οι Dream Theater ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμβόλαιο με την Sony Music, μέσω της InsideOutMusic, για την κυκλοφορία του 14tου studio άλμπουμ. Η μπάντα ενσωματώνεται σε ένα εντυπωσιακό ρόστερ, που πολλές από τις μπάντες του είναι επηρεασμένες από την μουσική των Dream Theater.

Οι Dream Theater ανέφεραν: "Είμαστε όλοι πραγματικά ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε με την InsideOut/Sony για την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ. Γνωρίζουμε τον Thomas Waber εδώ και πολύ καιρό και είναι υπέροχο που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. O ενθουσιασμός του Thomas, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας δημιουργεί μόνο θετική προοπτική για το μέλλον της πορείας των Dream Theater, θα είναι μία εξαιρετικά δημιουργική και επαγγελματική εμπειρία για όλους μας”

O επικεφαλής της InsideOutMusic, Thomas Waber πρόσθεσε: "Παρακολουθούμε την μπάντα στενά από τότε που άρχισαν να περιοδεύουν στην Ευρώπη το 1993, από τότε μας συνδέουν διάφορες στιγμές και φιλία περίπου 25 χρόνων. Κάναμε ένα βήμα παρακάτω με το να συνεργαστούμε μαζί τους για το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα τους, ήταν ότι πιο σωστό που θα μπορούσαμε να κάνουμε."

Ο Philip von Esebeck της Γερμανικής Sony Music είπε: "Είναι μία σημαντική συμφωνία στον στόχο μας να υποστηρίξουμε και να δυναμώσουμε την InsideOutMusic ως δισκογραφική εταιρία, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τους Dream Theater στον κατάλογο των κορυφαίων καλλιτεχνών που εκπροσωπούμε"

Copyright 2024. All Right Reserved.