OI GHOST ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ LIVE "CEREMONY AND DEVOTION"

Οι Σουηδοί GHOST αιφνιδίασαν άπαντες κυκλοφορόντας σε ψηφιακή έκδοση live album με τίτλο "Ceremony And Devotion", λίγες ώρες μετά από την ανάρτηση του διαφημιστικού. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στο Amazon και iTunes.
H φυσική έκδοση σε LP θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου.

Ο Frontman της μπάντας Tobias Forge, ο οποίος κάνει όλες τις συνεντεύξεις του συγκροτήματος ανώνυμα ως Ghoul, σε πρόσφατη συνέντευξη για το The Pulse Of Radio είπε: “Η ιδέα υπήρχε από το ξεκίνημα της μπάντας, να έχουμε μια θεατρική σκηνική παρουσία, βασικά θέλουμε να είμαστε μία live μπάντα που θα φέρνει στη σκηνή αρκετές παραγωγές, και θα κάνει συναυλίες που θα σε βάζουν σε διαφορετικές φάσεις, πολλές αλλαγές στο ντήσιμο, περισσότερα μαγικά τρικ και περισσότερες εκρήξεις, φωτιές και καπνό …περισσότερο Disney On Ice, κατά κάποιο τρόπο"

Στην τελευταία συναυλία των GHOST τον Σεπτέμβριο στο Gothenburg της Σουηδίας, στο τέλος ο τραγουδιστής αποσύρθηκε εσπευσμένα από την σκηνή. Ένας ηλικιωμένος άνδρας που φορούσε λευκή με χρυσό ρόμπα σαν αυτή του Πάπα με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο κοινό είπε στα Ιταλικά "Είμαι ο Papa Emeritus Zero. Το πάρτι τελείωσε και τώρα ξεκινά μία νέα εποχή… Ο Μεσαίωνας μόλις ξεκίνησε”

Φυσικά όλο αυτό ήταν ένα αστείο, η μπάντα υποτίθεται ότι απορρίπτει τον παλιό Πάπα και προσλαμβάνει νέο σε κάθε νέα κυκλοφορία… όμως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο τον Forge ο οποίος σίγουρα θα είναι και πάλι ο νέος Papa Emeritus στο επόμενο άλμπουμ.
O Forge δουλεύει για τις συνθέσεις του 4ου studio άλμπουμ με προοπτική να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2018. Η τελευταία κυκλοφορία των GHOST ήταν το 2015 το "Meliora.

4 πρώην μέλη των GHOST κατηγορούν τον Forge για εξαπάτηση τους από το νόμιμο μερίδιο τους στα κέρδη της μπάντας. Ο Forge αντιπαρήλθε λέγοντας ότι τα 4 μέλη πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες τους και ότι η μπάντα είναι ουσιαστικά προσωπικό του δημιούργημα.

Το 1ο εξάμηνο του 2017 ο τραγουδιστής προσέλαβε νέα μέλη φτιάχνοντας μια εντελώς καινούργια σύνθεση, οι οποίοι συμμετέχουν ανώνυμα ως Ghouls.

Copyright 2024. All Right Reserved.