OI GRAVE DIGGER ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Οι Βετεράνοι Grave Digger ανακοίνωσαν ότι θα περάσουν από την χώρα μας για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη 28 Σεπτεμβρίου και Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν δεν ανακοινωθεί λεπτομέρειες για τον χώρο, τιμή εισιτηρίου, support συγκροτήματα κτλ.

 Οι Grave Digger έχουν τέσσερα χρόνια να επισκεφτούν την χώρα μας παίζοντας μπροστά στο Ελληνικό κοινό, η τελευταία εμφάνιση τους ήταν στο Κύτταρο 19 Σεπτεμβρίου του 2014, και στο 8ball στις 20 Σεπτεμβρίου του ΄14.

Κάποτε οι Grave Digger ήταν από τις δημοφιλείς Heavy Metal μπάντες στο Ελληνικό κοινό, κάτι που με τα χρόνια εξασθένησε, αλλά από ότι φαίνεται αυτή η σχέση αναθερμαίνεται αφενός γιατί οι Grave Digger επιμένουν στο ύφος με το οποίο έγιναν γνωστοί και έχουν αξιοπρεπή δισκογραφική παρουσία, αφετέρου υπάρχει έτσι και αλλιώς η στροφή μεγάλης μερίδας οπαδών στον κλασσικό ήχο της δεκαετίας του 80.

Το τελευταίο άλμπουμ των Γερμανών κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2017 με τίτλο Healed By Metal και ήταν μία πολύ καλή κυκλοφορία. Πρόσφατα το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προεργασία για το υλικό του νέου τους άλμπουμ.

Copyright 2024. All Right Reserved.