OI METALLICA ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΝ LEMMY

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου έκλεισαν 4 χρόνια από το πέρασμα του Lemmy, του μπασίστα και τραγουδιστή των MΟTÖRHEAD, στην αιωνιότητα. Οι METALLICA μας θύμισαν το "Too Late Too Late" που έπαιξαν σε μια συναυλία το Σεπτέμβρη του 2009 στο Nashville του Tennessee, όπου ανέβηκε και ο Lemmy στη σκηνή. Οι METALLICA έγραψαν σε μια συνοδευτική λεζάντα: "Σας λείπεις, Lemmy ...".

Το τραγούδι των METALLICA "Murder One", το οποίο εμφανίζεται στο τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος "Hardwired ... To Self-Destruct", είναι αφιερωμένο στον Lemmy και χρησιμοποιεί πολλά από τα τραγούδια του στους στίχους. Ο James Hetfield, δήλωσε σχετικά με το κομμάτι: Το "Murder One" ήταν το όνομα ενός ενισχυτή του Lemmy, του αγαπημένου του ενισχυτή στη σκηνή. Δε θα ήμασταν εδώ αν δεν υπήρχε o Lemmy και οι MOTÖRHEAD."

"Το καλοκαίρι του 1981, ακολούθησα τους MOTÖRHEAD σε μια περιοδεία τους", πρόσθεσε ο Lars Ulrich. "Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να είμαι σε μια μπάντα. Όταν επέστρεψα στη Νότια Καλιφόρνια, κάλεσα τον James και είπα," Άκου, πρέπει να προσπαθήσουμε. Οι MOTÖRHEAD ήταν ο καταλύτης στην απόφασή μας."

Σε συνέντευξή του στο Metal Insider το 2011, ο Lemmy είχε δηλώσει: "Οι METALLICA, είναι πραγματικά μια εξαιρετική μπάντα και είμαι ευτυχής που είπαν ότι ήμουν μια από τις επιρροές τους. Δεν μπορείτε να ακούσετε τις επιρροές στα τραγούδια τους, αλλά αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του συγκροτηματος. Μου αρέσουν πολύ, έχω περάσει πολύ χρόνο με αυτά τα παιδιά".

Δείτε τους METALLICA με τον Lemmy στο παρακάτω βίντεο.

Copyright 2024. All Right Reserved.