OVERKILL: ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝ ΟΨΕΙ

Οι βετεράνοι thrashers Overkill επέστρεψαν στο στούντιο προκειμένου να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω σε demos για τον επερχόμενό τους δίσκο. Σύμφωνα με post στην σελίδα της μπάντας στο facebook, 4 κομμάτια είναι ήδη σε διάφορα στάδια ολοκλήρωσης ενώ έρχονται και άλλα στην συνέχεια.

Σε μια συνέντευξη στο 3D Radio της Αυστραλίας ο τραγουδιστής της μπάντας Bobby BlitzEllsworth μίλησε σχετικά με τον τρόπο που η μπάντα γράφει και ηχογραφεί. Όπως είπε: «Για εμάς, που είμαστε της παλιάς σχολής, θα πρέπει σε κάποιο βαθμό να γίνεται με φυσικό τρόπο. Με αυτό εννοώ το να μαζεύεσαι με τους υπόλοιπους σε ένα δωμάτιο, να μοιράζεσαι μπύρες και πίτσα, να ιδρώνεις,  να βρίσκεις μερικές καλές ιδέες και περιστασιακά ή και πιο συχνά να λες “Ω Θεέ μου, αυτό ήταν χάλια!”. Μετά, από αυτό μπορείς να πάς σε αυτά που έχει να σου προσφέρει η τεχνολογία, δηλαδή τα Pro Tools και το να ανταλλάσεις αρχεία μέσω internet, γιατί πλέον η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να γίνει άμεσα από το σπίτι. Οπότε χρησιμοποιούμε έναν συνδυασμό  του παλιού “κουρδίζουμε και ιδρώνουμε στο προβάδικο” και του νέου «καθόμαστε τους υπολογιστές μας και ανταλλάσουμε ιδέες”. Άρα και οι δύο τρόποι μας βολεύουν. Είναι ένας συνδυασμός του παλιού και του νέου».

Ο Ellsworth πρόσθεσε ότι οι Overkill έχουν μεν προσαρμοστεί στις νέες τεχνικές δημιουργίας και ηχογράφησης αλλά όπως είπε: «Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την πρόβα στο στούντιο. Για μας αυτό είναι απαραίτητο. Νομίζω ότι μας συνδέει με το πώς ξεκινήσαμε. Νομίζω δείχνει ταπεινοφροσύνη το να λες “Σίγουρα, άξιζε τον κόπο αυτό που κάναμε όταν ξεκινήσαμε” και σε κάποιον βαθμό, όταν μιλάμε για αυτή τη μουσική, δηλαδή το metal γενικότερα, νομίζω ότι πρέπει να είναι κάτι το οποίο βγαίνει προς τα έξω σαν μια ομάδα παρά σαν ξεχωριστά άτομα που απλά φέρνουν ο καθένας τις ιδέες του. Αυτός ο συνδυασμός λοιπόν δουλεύει πολύ καλά για εμάς και νομίζω ότι αυτό είναι που μας κρατάει προσγειωμένους».

Copyright 2024. All Right Reserved.