OZZY OSBOURNE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Λίγο πολύ όλοι το περιμέναμε όταν επέστρεψε ο Zakk ότι κοντοζύγωνε ο αποχαιρετισμός με τις ζωντανές εμφανίσεις για τον 68χρονο πλέον Ozzy Osbourne. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το 2018 θα ξεκινήσει μια δίχρονη αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Ο Ozzy μέσα στην περιοδεία θα γιορτάσει της 5 δεκαετίες που διένυσε ως τραγουδιστής. Αναμένατε να κάνει το γύρο του κόσμου και να ολοκληρωθεί το 2020. Η σύνθεση του συγκροτήματος του Ozzy θα αποτελείται από τους Zakk Wylde (guitar), Rob "Blasko" Nicholson (bass), Tommy Clufetos (drums), και Adam Wakeman (keyboards).

"Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια πότε θα αποσυρθώ," λέει ο Ozzy. "Αυτή θα είναι η τελευταία παγκόσμια περιοδεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα κάνω μερικά σόου εδώ και εκεί."

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Osbourne θα ξεκινήσει το Μάη του 2018 με σόου σε Μεξικό, Χιλή, Αργεντινή και Βραζιλία. Θα ακολουθήσουν κάποιες καλοκαιρινές συναυλίες στη Ρωσία και μια μηνιαία Ευρωπαϊκή περιοδεία με συμμετοχή σε καλοκαιρινά φεστιβάλ ενώ τέλος αναμένεται περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

Copyright 2024. All Right Reserved.