PARADISE LOST : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ

Η Decibel Books ανακοίνωσε την έκδοση του βιβλίου No Celebration: The Official Story Of Paradise Lost. Το βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο θα είναι μια καταγραφή της άνω των 30 ετών καριέρας της μπάντας – σταθμό του Βρετανικού Doom Metal, περιέχοντας εις βάθος συνεντεύξεις, μαρτυρίες από πρώτο χέρι και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες.

Ο τραγουδιστής και συνιδρυτής της μπάντας Nick Holmes είπε πως το No Celebration αποτελεί «μια λεπτομερής, ενημερωτική και – σύμφωνα με την άποψή μου – νοσταλγική ματιά στα τελευταία 30 χρόνια της μπάντας. Πολλές από τις ιστορίες μοιάζουν σαν να ήταν χτες και παρόλο που αυτό είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, ταυτόχρονα δεν θα άλλαζα τίποτα ή τέλος πάντων, όχι πολλά».

Ο συγγραφέας του βιβλίου David E. Gehlke (Damn The Machine: The Story Of Noise Records) επιχειρεί να ταξιδέψει τον αναγνώστη μέσα στα βάθη μιας από τις πιο ανθεκτικές και επιδραστικές μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, μέσα σε μια έκδοση 300 σελίδων, με τον πρόλογο να ανήκει στον Karl Willets, τραγουδιστή των Bolt Thrower/Memoriam. Το βιβλίο θα βγει μόνο σε 1000 αντίτυπα παγκοσμίως οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε να το παραγγείλετε εδώ, καθώς τα αντίτυπα αναμένονται να παραδοθούν στα τέλη Νοεμβρίου.

paradiselostnocelebrationbook.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.