RAINBOW: ΝΕΟ ALBUM ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ!

Official Sneak Preview of upcoming Rainbow Release (2018)

Μία επίσημη προεπισκόπηση της επερχόμενης δουλειάς των Rainbow Memories In Rock II, είναι διαθέσιμη παρακάτω. Το set θα περιλαμβάνει ένα διπλό CD με συναυλίες που έδωσε η μπάντα τον περασμένο Ιούνιο, πλάνα απο τα παρασκήνια της μπάντας και του πληρώματος, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.
Τον περασμένο Νοέμβριο η σύζηγος του Ritchie Blackmore χαρακτήρισε τον Ronnie Romero ως τρομερό εύρημα που κάλυψε όλα τα κενά της εμπροσθοφυλακής, όπως αυτό φάνηκε απο τις πρώτες live εμφανίσεις του. Ο Romero έκανε το πρώτο του live με τους Rainbow τον Ιούνιο του 2016, ενώ είχε επιλεχθεί στο παρελθόν για τα φωνητικά, αμέσως μετά την εγκατάληψη των Deep Purple απο τον Ritchie.
Η Candice Night η οποία είναι παντρεμένη με τον Ritchie εδώ και εννέα χρόνια, ενώ είναι μαζί τα τελευταία τριάντα, δήλωσε στο Rock talk with Mitch Lafon οτι είδε τυχαία ένα video του Romero σε μία συζήτηση τους για πιθανή επαναφορά του.” Ήταν 02:00 περίπου όταν ο Ronnie και εγώ βλέπαμε βιντέκια στο Youtube σε προσπάθεια μας να αποφασίσαμε ποιος τραγουδιστής θα ταίριαζε για την επανένωση της μπάντας, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να ήταν γνωστό η άγνωστο όνομα”, λέει η Candice. “Έδωσα προσοχή σε μπάντες που έκαναν διασκευές σε κομμάτια εποχής Dio, και επικεντρώθηκα σε τρεις συγκεκριμένους, ήταν όλοι εκπληκτικοί, και έδειξα και τους τρεις στον Ritchie”.
Αφού κατέληξαν στην επιλογή του Romero άρχισαν να έρχονται σε επαφή με τον τραγουδιστή μέσω του facebook. “Το πιο ωραίο της υπόθεσης ήταν μία a cappela εκτέλεση του Ronnie που άφησε τον Ritchie έκπληκτο γιατί δεν καλυπτόταν απο μουσική”.
Η πρώτη ακρόαση του Ronnie περιελάμβανε μία προσωπική συνάντηση του με τον Ritchie και την Candice, σε ένα κάστρο στην Γερμανία. “Ο Ritchie είχε φέρει μια ακουστική κιθάρα μαζί του,
καθίσαμε σε μία αίθουσα και έδωσα μερικά τραγούδια στον Ronnie για πρόβα”. “Ήταν σε όλα τέλειος, ωστε έφερνε κάθε κομμάτι στα μέτρα του”. “Κομμάτια απο την εποχή του Dio αλλά και παλιότερα εποχής Bonnet που ήταν πολύ απαιτητικά”.
Σύμφωνα με την Candice ο Ritchie με τον Romero έχουν ήδη γράψει μερικά τραγούδια για μελλοντική κυκλοφορία. “Γνωρίζω οτι ο Ritchie είχε κυκλοφορήσει το I Surrender με τον Dio στα φωνητικά, και κάποια απο τα καινούργια είναι σε αυτό το στυλ”. “Επίσης οτι σκοπεύει να γράψει και άλλα κομμάτια με τον Ronnie(Romero) σε μορφή studio”. “Υπάρχει ήδη ένα έτοιμο με τίτλο Waiting For A Sign που πρόκειται να κυκλοφορήσει”.

Copyright 2024. All Right Reserved.