RUSTY BONEZ : Νέο τραγούδι και lyric video από τους heavy rockers

Οι Αθηναίοι heavy rockers Rusty Bonez έδωσαν στη δημοσιότητα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο ντεμπούτο τους, με τίτλο “Wrath”, που είναι προγραμματισμένο για ανεξάρτητη κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Το ίδιο το συγκρότημα λέει για το “Broken Mold”: «Το τραγούδι μιλάει για τον άνθρωπο και για το πως αυτός ο ίδιος έχει τη δύναμη στα χέρια του, και όχι ο οποιοσδήποτε "θεός" στον οποίον η κοινωνία τον αναγκάζει να υποταχθεί από τα γεννοφάσκια του.»

Το video είναι μία δημιουργία του συνήθους υπόπτου Bewild Brother που έχει επίσης συνεργαστεί με τους Planet of Zeus, 1000mods και Black Hat Bones, μεταξύ άλλων.

Της παραγωγής, ηχογράφησης, μίξης και mastering του “Wrath” έχει επιμεληθεί ο Fotis Benardo, γνωστός από τις συνεργασίες του με Rotting Christ, Septicflesh κ.α., στα Devasoundz Studios.

Η ζωντανή παρουσίαση του album, είναι προγραμματισμένη για τη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα), συνοδεία των εγχώριων σχημάτων Sober on Tuxedos και Sun, Rain in Life ως special guests. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.facebook.com/events/1672682856138343

Ακολουθήστε τους Rusty Bonez στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητες του σχήματος: www.facebook.com/RustyBonez 

Το τραγούδι είναι το “Broken Mold” και μπορείτε να το ακούσετε και να δείτε το lyric video που το συνοδεύει εδώ:

Copyright 2024. All Right Reserved.