SABATON, AMON AMARTH ΚΑΙ TESTAMENT 22/07 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Δεύτερο χτύπημα από το Release Athens Festival

Μετά την ανακοίνωση της συναυλίας των Mercyful Fate στην Πλατεία Νερού στις 13 Ιουνίου…

Η διοργανώτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι 22 Ιουλίου στον ανοικτό χώρο του ΟΑΚΑ θα παίξουν μπροστά στο Ελληνικό κοινό οι Sabaton, Amon Amarth και Testament.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Ανοιχτός Χώρος του ΟΑΚΑ, θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης! Μία απόλυτη heavy metal ημέρα, με τους τρομερούς Sabaton, τους θηριώδεις Amon Amarth και τους θρυλικούς Testament να έρχονται όλοι μαζί στο Release Athens 2020 με την υπόσχεση να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

Oι Sabaton κατακτούν κάθε μουσικό πεδίο μάχης, «ισοπεδώνοντας» το πάντα στο πέρασμά τους, ως μια ανίκητη πολεμική μηχανή του heavy metal! Είκοσι χρόνια μετά το ξεκίνημά τους, οι Σουηδοί έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν όσα χρειάζεται μια μπάντα για να θεωρείται ήδη κλασική. Πλατινένιοι δίσκοι, headline shows στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, sold-out περιοδείες σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Ασία. Πλέον, έχουν αλλάξει επίπεδο, γεμίζοντας αρένες σε ολόκληρο τον κόσμο και χαρακτηριζόμενοι ως ένα από τα κορυφαία metal live acts της εποχής μας.

Η αφοσίωση των οπαδών τους είναι εφάμιλλη της δικής τους στους αληθινούς πολέμους της Ανθρωπότητας. Είναι στρατιώτες που δεν κοιτούν μόνο πίσω. Χωρίς φόβο, οδεύουν συνεχώς μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Το νέο magnum opus τους ονομάζεται "The Great War", και αποτελεί μία βουτιά στο νοσηρό και αιματηρό Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το album σηματοδοτεί τα πρώτα 20 χρόνια ζωής της μπάντας, υα οποία οι Sabaton θα γιορτάσουν μαζί μας με ένα επικό show!

Oι Amon Amarth θεωρούν το heavy metal τρόπο ζωής και δίκαια θεωρούνται οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες του σύγχρονου epic metal! Το ταξίδι των Vikings ξεκίνησε στις αρχές των 90s και το 2020 άπαντες θεωρούν πως τους φέρνει στο υψηλότερο δυνατό σημείο!
Η φήμη των Σουηδών ως μία κατακλυσμική live μπάντα δεν τους εγκατέλειψε ποτέ. Ασυμβίβαστοι και ισοπεδωτικοί, σκαρφάλωσαν στην κορυφή του παγκόσμιου heavy metal χάρτη και δεν δείχνουν σημάδια υποχώρησης.

To ‘’Berserker’’, o 11oς δίσκος τους, σε κάνει να υψώνεις ξανά τη γροθιά στον αέρα, μια tour-de-force με 12 πελώριους metal ύμνους. Περικλείουν όσα έχουμε αγαπήσει σε αυτούς, πατάνε με τόλμη σε νέους δρόμους και στις συναυλίες τους η διασκέδαση είναι δεδομένη.

Oι Testament είναι μία από εκείνες τις μπάντες που δεν αγγίζει ο χρόνος. Οι γίγαντες του thrash metal, ένα από τα ιστορικότερα ονόματα του Bay Area Τhrash, παραμένουν καταπληκτικοί στη σκηνή, με την χημεία μεταξύ των μελών να είναι απίστευτη! Για τρεις δεκαετίες η παρέα των Chuck Billy, Eric Peterson, Alex Skolnick, Steve DiGiorgio και Gene Hoglan προσφέρει ανόθευτο και αγνό metal, χωρίς να δείχνει την παραμικρή διάθεση να κατεβάσει ταχύτητα.

Με δίσκους όπως "The Legacy", "Practice What You Preach", "The Gathering", "The Formation of Damnation", οι Testament είναι μια μπάντα που εκπροσωπεί ακόμα τις αξίες του ξεκινήματός της και η λέξη "σεβασμός" είναι δίπλα σε κάθε της εμφάνιση και δίσκο. The Bay strikes back!

Το 2020, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα "Release The Earth From Plastic". Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ - και όπου αυτό είναι δυνατό - θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.

Copyright 2024. All Right Reserved.