SABER TIGER NEO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ LP BYSTANDER EFFECT

Οι Γιαπωνέζοι heavy/progressive power metalers, Saber Tiger, υπέγραψαν πρόσφατα στην Sliptrick Records. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι Sin Eater από το τελευταίο τους άλμπουμ Bystander Effect, μέσω του iTunes ΕΔΩ.

Από την αρχική κυκλοφορία του στην Ιαπωνία, το Sin Eater έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του live set των Saber Tiger. Υπάρχει εξήγηση… επειδή το τραγούδι είναι πολύ αντιπροσωπευτικό του ήχου της μπάντας, που εξισορροπεί έντονα riffs και δραματικές μελωδίες. Το Τραγούδι αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που έχει εκνευρίσει τον Θεό και τιμωρείται με αθανασία, επωμίζεται αιώνια τις αμαρτίες των μετανοημένων αμαρτωλών, οι οποίοι σαν αντάλλαγμα τους δίνεται έλεος. Οι Saber Tiger δείχνουν την ευελιξία τους καταγράφοντας τόσο τον πόνο όσο και τον θυμό του Sin Eater στο ομώνυμο τραγούδι.

Το Sin Eater είναι δημιούργημα του κιθαρίστα Yasuharu Tanaka με τους στίχους του Fubito Endo, ο οποίος συνεργάζεται επίσης, με τους Γιαπωνέζους θρύλους Anthem. Το τραγούδι είναι από την επερχόμενη παγκόσμια κυκλοφορία Bystander Effect που έχει αναλάβει την διανομή της η Sliptrick Records στις 13 Μαρτίου.

Tracklist:
01. Dying Breed
02. Sin Eater
03. Act Of Heroism
04. Dreadout
05. One Last Time
06. Just-World Hypothesis
07. What I Used To Be
08. Shameless
09. An Endless End: Another Time
10. Devastation Trail
11. Afterglow
12. Ship Of Theseus
13. First Class Fool (Bonus Track)
14. Sin Eater (2013 Demo) (Bonus Track)
15. What I Used To Be (2013 Demo) (Bonus Track)

BystanderEffect_0.jpg

Takenori Shimoyama - Vocal
Akihito Kinoshita - Guitar
Yasuharu Tanaka - Guitar
Yasuhiro Mizuno - Drums
hibiki - Bass

Copyright 2024. All Right Reserved.