SEPTIC FLESH: ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ NUCLEAR BLAST RECORDS

Η Nuclear Blast ανακοίνωσε ότι ήλθε υπέγραψε μια παγκόσμια συμφωνία με τους Έλληνες symphonic death metallers Septic Flesh. Ξεκινώντας από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και αναμειγνύοντας συμφωνικά και avant garde στοιχεία με death/extreme metal, η ελληνική μπάντα κατάφερε να κερδίσει διεθνή αναγνώριση ενώ με τις τελευταίες της κυκλοφορίες φαίνεται να έχει μπει σε μια νέα δημιουργική φάση η οποία ακόμα εξελίσσεται.

Η μπάντα είπε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που υπογράψαμε με μία από τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρείες, την Nuclear Blast Records. Οι Septic Flesh ήταν πάντοτε μια σκληρά εργαζόμενη μπάντα που στόχευε προς το μέλλον κρατώντας ταυτόχρονα παραδοσιακά στοιχεία και δίνοντας μια μοντέρνα και σκοτεινή αίσθηση στην μουσική μας. Χρειαζόμασταν κάποιον που θα μπορούσε να το καταλάβει αυτό και είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε το νέο μας σπίτι στην Nuclear Blast. Στο μεταξύ, η τελευταία μας κυκλοφορία, το Codex Omega, συνεχίζει να κερδίζει έδαφος παγκοσμίως. Θα συνεχίσουμε να περιοδεύουμε για την υποστήριξη του δίσκου και να προετοιμαζόμαστε για τις κατακτήσεις που μας περιμένουν».

Η Nuclear Blast από την πλευρά της δήλωσε: «Εμείς στην Nuclear Blast είμαστε μεγάλοι οπαδοί των Septic Flesh και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με μια από τις πιο επαναστατικές και προοδευτικές ακραίες μπάντες που υπάρχουν. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με την μπάντα πάνω στα επερχόμενα έργα ηχητικής τέχνης που θα ετοιμάσουν!»

Η κυκλοφορία του ντεμπούτου των Septic Flesh για την Nuclear Blast υπολογίζεται να γίνει μέσα στο 2019 χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.