SINISTER ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ LP ΤΩΝ ΝΤΡΑΜΕΡ CARMINE ΚΑΙ VINNY APPICE

Είναι απίθανο να βρεις 2η φορά το φαινόμενο όπως η περίπτωση του Carmine και Vinny Appice στην ιστορία της rock μουσικής. Για περισσότερο από 40 χρόνια, τα δύο αδέλφια ήταν από τους πιο διάσημους και περιζήτητους ντράμερ παγκοσμίως. Ο Carmine και Vinny συμμετείχαν σε πολυάριθμα θρυλικά άλμπουμ. Ο Carmine ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 60 με τους VANILLA FUDGE, καταγράφει στις συνεργασίες του τεράστια ονόματα όπως ο Rod Stewart και Ozzy Osbourne, μεταξύ άλλων. Ο αδελφός του Vinny, που είναι 11 χρόνια μικρότερος έχει επίσης εντυπωσιακή καριέρα ως ντράμερ, έχοντας δουλέψει με τους BLACK SABBATH, HEAVEN & HELL and DIO, μεταξύ άλλων. Με εξαίρεση το live album "Drum Wars - Live!" του 2014, τα δύο αδέλφια δεν είχαν ξανα συνεργαστεί στο παρελθόν.

"Sinister", είναι ο τίτλος του πρώτου κοινού άλμπουμ των αδελφών Appice, που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου από την SPV/Steamhammer σε CD digipack, 2πλο gatefold βινύλιο, και ψηφιακή μορφή για download.

To "Sinister" ηχογραφήθηκε με την υποστήριξη πολλών διακεκριμένων καλεσμένων.

Το άλμπουμ αποτελείται από 13 τραγούδια συνολικά, ηχογραφήθηκε από τους Carmine και Vinny. Στο "Killing Floor" και "Future Past" συμμετέχει ο κιθαρίστας Craig Goldy (μαζί με τον μπασίστα Tony Franklin), Ο Franklin με τον Paul Shortino, στο "Suddenly" και στο "You Got Me Running". Ο Shortino τραγουδάει επίσης στο "War Cry" και "Monsters And Heroes", στο τραγούδι συμμετέχει ο κιθαρίστας των BULLETBOYS Mick Sweda, ενώ ο Shortino συνεργάζεται με τον κιθαρίστα των WHITESNAKE Joel Hoekstra στο "War Cry". Μιλώντας για φωνητικά: "Sinister", "Danger" (bass: Phil Soussan), "In The Night" (guitar: Ron "Bumblefoot" Thal) and "Sabbath Mash" (guitar: Erik Turner, keyboards: Erik Norlander) τα έχει τραγουδίσει ο Jim Crean, ενώ ο Chas West τραγούδησε στο "Killing Floor", Scotty Bruce συμμετείχε στο "Future Past" και ο Robin McAuley στο "Riot". Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων είναι ο Carmine Appice που τραγούδησε στο "You Got Me Running".

Track listing:
01. Sinister
02. Monsters And Heroes
03. Killing Floor
04. Danger
05. Drum Wars
06. Riot
07. Suddenly
08. In The Night
09. Future Past
10. You Got Me Running
11. Bros In Drums
12. War Cry
13. Sabbath Mash

Lineup and guests
Carmine Appice (drums, vocals)
Vinny Appice (drums)
Jim Crean (vocals)
Paul Shortino (vocals) (ROUGH CUTT, ex-QUIET RIOT)
Robin McAuley (vocals) (MSG)
Chas West (vocals) (ex-LYNCH MOB)
Scotty Bruce (vocals)
Craig Goldy (guitar) (ex-DIO, ex-GIUFFRIA)
Bumblefoot (guitar) (ex-GUNS N' ROSES)
Joel Hoekstra (guitar) (WHITESNAKE)
Mike Sweda (guitar) (BULLETBOYS)
Erik Turner (guitar) (WARRANT)
David Michael Phillips (guitar) (KING KOBRA)
Tony Franklin (bass) (ex-BLUE MURDER, ex-THE FIRM)
Phil Soussan (bass) (ex-OZZY OSBOURNE)
Johnny Rod (bass) (KING KOBRA, ex-W.A.S.P.)
Jorgen Carlson (bass) (GOV'T MULE)

Το lyric video που ακολουθεί είναι από το τραγούδι "Monsters And Heroes".

Appice_Sinister_1500x1500.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.