STEPHEN PEARCY: Ο WARREN DEMARTINI ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ RATT

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman των Ratt Stephen Pearcy μίλησε για την αποχώρηση του κιθαρίστα Warren DeMartini από την μπάντα πριν από μερικές μέρες. Υπενθυμίζουμε ότι μια νέα «έκδοση» των Ratt έκανε το ζωντανό ντεμπούτο της στις 7 Ιουλίου, παίζοντας στο Kansas Star Casino στο Mulvane του Kansas. Η νέα σύνθεση των Ratt απαρτίζεται από τους «παλιούς» Stephen Pearcy στα φωνητικά και Juan Croucier στο μπάσο, καθώς και από τους Jordan Ziff και Chris Sanders στις κιθάρες και Pete Holmes στα τύμπανα.

Ο Pearcy είπε: «Ο Warren απλά δεν ήθελε να βγεί  εκεί έξω. Όταν λοιπόν έχεις μια εταιρεία, η εταιρεία δεν σταματά να υπάρχει αν η πλειοψηφία θέλει να προχωρήσει μπροστά. Εγώ και ο Juan απλά προχωράμε μπροστά, προσπαθώντας να κρατήσουμε ζωντανή και την κληρονομιά της μπάντας.

Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του(DeMartini). Ο τύπος δεν ήθελε να βγεί εκεί έξω. Δεν θα μπορούσα καν να το αποκαλέσω δουλειά. Είναι μεγάλο μας προνόμιο να μπορούμε 35 χρόνια μετά να βγαίνουμε εκεί έξω και να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί οπαδοί εκεί έξω που θα ήθελαν να ακούσουν την μουσική μας. Μόνο αυτό με απασχολεί. Οπότε αν κάποιος άλλος (είτε ο Warren ή οποιοσδήποτε) δεν θέλει να το κάνει αυτό με την μπάντα, τότε μπορεί να φύγει.

Ο Warren δεν απολύθηκε, δεν είναι καθόλου αληθές αυτό. Απλά αποφάσισε από μόνος του να μην εμπλακεί σε αυτό που κάνουμε, ωστόσο δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα, δεν αξίζει τον κόπο, κοιτάω μπροστά. Θέλουμε απλά να βγούμε έξω και να περάσουμε καλά και να γιορτάσουμε. Οπότε δεν υπάρχει λόγος στενοχώριας. Ο Warren είναι εκτός μπάντας από δική του επιλογή, όχι δική μας. Το να είσαι σε μια εταιρεία είναι ένα πράγμα, το να είσαι σε μια μπάντα είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος».

Copyright 2024. All Right Reserved.