TRAVELER: ETOIMAZOYN TON ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Καναδοί heavy metallers Traveler, οι οποίοι έκαναν αίσθηση πέρσι με το ομώνυμο ντεμπούτο τους, βρίσκονται ήδη στο στούντιο για να ηχογραφήσουν τον δεύτερο δίσκο τους ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2020 μέσω της Gates Of Hell Records.

Ο κιθαρίστας και βασικός συνθέτης της μπάντας Matt Ries μίλησε σχετικά με την διαδικασία δημιουργίας του νέου δίσκου αλλά και με τις διαφορές που θα έχει από τον προηγούμενο: «Ο νέος δίσκος έχει γραφτεί σχεδόν ολόκληρος, μένουν μόνο τα τύμπανα όσο θα διορθώνουμε και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Την παραγωγή θα αναλάβει πάλι ο Jan Loncick, καθώς θα το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως με τον προηγούμενο δίσκο, με την διαφορά ότι θέλουμε να κάνουμε μερικά επιπλέον πράγματα και ο Jan είναι ιδανικός για αυτό γιατί έχουμε φοβερή χημεία και ξέρει τι θέλουμε.

Τα τραγούδια θα είναι στο ίδιο ύφος αλλά με περισσότερη δυναμική όσο αφορά την δομή τους. Υπάρχουν μερικά γρήγορα κομμάτια και μερικά πιο αργά αλλά και κάποια που είναι κάπου στην μέση. Αυτή τη φορά έχουμε περισσότερα πράγματα με τα οποία πρέπει να δουλέψουμε καθώς ο τραγουδιστής Jean-Pierre Abboud ανέλαβε τους περισσότερους στίχους ενώ ο μπασίστας Dave Arnold συνεισέφερε ένα τραγούδι από την προηγούμενη μπάντα του τους Striker. Ταυτόχρονα, ο νέος μας φίλος JP Fortin των Deaf Dealer μας δώρισε ένα τραγούδι του το οποίο δε μπήκε ποτέ σε κάποιο album των Deaf Dealer. Έτσι, μαζί και με τα 2 κομμάτια που δεν χρειάστηκε να γράψω, έφυγε κάποια πίεση από πάνω μου σχετικά με την δημιουργία. Είναι μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση με την βοήθεια του Jean-Pierre και του Dave. Δεν ξέρω πως θα ακούγονται τα κομμάτια όταν θα είναι έτοιμο, κάτι που είναι αγχωτικό αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστικό».

Copyright 2024. All Right Reserved.