U.D.O.: ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ

Οι U.D.O. του Udo Dirkschneider ανακοίνωσαν ότι στις 31 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσω της AFM τον νέο τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Steelfactory. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single του δίσκου με τίτλο Rising High.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, στο Steelfactory οι U.D.O. επιστρέφουν σε πιο βασικές φόρμες στην μουσική τους, ξεκάθαρα επηρεασμένοι από την περιοδεία τους σαν Dirkschneider η οποία έχει ήδη διαρκέσει 2 χρόνια και θα συνεχιστεί σίγουρα έως το ερχόμενο φθινόπωρο και περιελάμβανε αποκλειστικά κομμάτια από την καριέρα του Udo στους Accept, με τα κομμάτια να χαρακτηρίζονται από ευθύτητα αλλά και να έχουν έναν υμνικό χαρακτήρα, με ξεκάθαρες αναφορές στο παρελθόν. Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο  Δανός Jacob Hansen (Volbeat).

Το tracklisting του Steelfactory:

01. Tongue Reaper

02. Make The Move

03. Keeper Of My Soul

04. In The Heat Of The Night

05. Raise The Game

06. Blood On Fire

07. Rising High

08. The Devil Is An Angel (digipack bonus track)

09. Hungry And Angry

10. One Heart One Soul

11. Pictures In My Dreams (digipack bonus track)

12. A Bite Of Evil

13. Eraser

14. Rose In The Desert

15. The Way

Η τωρινή σύνθεση των U.D.O. απαρτίζεται εκτός φυσικά από τον Udo και από τον γιό του Sven στα τύμπανα, τον Fitty Wienhold στο μπάσο και τον Andrey Smirnov στην κιθάρα, ενώ πρόσφατα και μόνο για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της μπάντας έχει προστεθεί και ο πρώην κιθαρίστας της μπάντας (και πρώην ντράμερ των Accept) Stefan Caufman, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τους U.D.O. το 2012 λόγω προβλημάτων υγείας.

1000x1000_4.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.