ZENO ROTH: ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ULI JON ROTH

Ο μικρός αδερφός του Uli Jon Roth (SCORPIONS) άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, σε ηλικία μόλις 61 ετών.

O Uli με δήλωσή του ανέφερε ότι "Πέθανε στον ύπνο του μετά από χρόνια ασθένειας και πήγε, τελικά, σε ένα πολύ καλύτερο μέρος΅"

"Μιλώντας για λογαριασμό της οικογένειας και των φίλων του, η απώλεια είναι τρομερή σε ανθρώπινο αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο. Ο Zeno ήταν ένας εκπληκτικά ταλαντούχος καλλιτέχνης και θα τον θυμόμαστε πάντα μέσα από τα τραγούδια, τα ποιήματα και τις κιθαριστικές του εκτελέσεις. Εγώ, σαν αδερφός του, θα τον θυμάμαι σαν μια ευγενική και τρυφερή ψυχή με βαθιά συναισθήματα αλλά σαν άνθρωπο με πολύ χιούμορ και ευστροφία. 'Ηταν ένας πραγματικά εξαιρετικός κιθαρίστας και το ταλέντο του στην ποίηση ήταν απλά εκπληκτικό και στο υψηλότερο πιθανό επίπεδο, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί από τα ποιήματα που είχε γράψει στη μητρική του γλώσσα, τα Γερμανικά. Ευτυχώς για εμάς, άφησε τόσα πολύτιμα πετράδια που θα εκδοθούν σε μια συλλογή μόλις έρθει η ώρα.

¨Πριν πεθάνει, ο Zeno εργαζόταν πάνω σε τρια νέα τραγούδια που μου είχε πάιξει σε demo έκδοση πριν τα Χριστούγεννα και, αυτό που είχα ακούσει, με μάγεψε γιατί είχε φτάσει ένα νέο υψηλό επίπεδο και το παίξιμό του ήταν, μαγικά, καλύτερο από ποτέ παρά την εξοντωτική του ασθένεια. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτά τα τραγούδια γιατί αξίζουν να κυκλοφορήσουν και να ακουστούν καθώς περιέχουν πολύ ομορφιά και μαγεία"

Copyright 2024. All Right Reserved.