Walkways - Bleed Out, Heal Out

WALKWAYS - 'Bleed Out, Heal Out' (OFFICIAL VIDEO)

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΔ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

Μπερδεμένη ιστορία, με πολύπλοκο όσο και ωραίο τρόπο όμως, είναι οι Walkways από το Ισραήλ. Προφανώς έχει να κάνει με την πληθώρα πολιτισμών και τις πολλές και διαφορετικές κουλτούρες που έχει ο τόπος τους. Αυτό έχω πάντα στο νου μου, όταν πρόκειται για μπάντα από εκείνα τα μέρη. Τώρα μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με το τίτλο ‘’Bleed Out Head Out’’. Τίτλος που φωνάζει και που δείχνει να λέει πολλά πράμματα. Και διαδέχεται το ντεμπούτο τους "Safe In Sound" του 2013.

Έτσι, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και κάμποση περιέργεια, του τι θα ακούσω, βάζω να ακούσω το ‘’Bleed Out Head Out’’.  Από την αρχή ριπές μοντέρνου metal, βλ. Disturbed, και όχι μόνο, μαζί με καλά κεκαλυμμένη οργή και αμφισβήτηση, βάζουν το ‘’ανάλαφρο’’ και πολλαπλό  μοντέλο των αρχικών μου σκέψεων να κλονίζεται.  Ας βάλουμε και το face off ή μάλλον, mask off, εξώφυλλο, που μόνο μπάντα μες την τρελή χαρά δεν δείχνει. Άγρια ξεκινάει με το ‘’Till The End’’, με περισσότερη μελαγχολία πάει στο ‘’Hell Born Shove (Imposiple)’’, που με το ‘’Despaire (For Heaven Shake) βάζουν το Disturbed κοστούμι, το καλό, να δείχνουν εμφατικά την μουσική τους ταυτότητα. Έχουν και τις δυο μουσικές φόρμες των Αμερικάνων. Και τα τρία προαναφερθέντα πιο grooveάτα, συν τα ‘’Trumpet Call'', ‘’Bleed Out Head Out’’, ‘’Humate Begins’’ και τα ήρεμα τους ‘’Lavitate’’, τα συναισθηματικά ‘’You Found Me’’ και ‘’Unbearable Days’’. Αφήνω τελευταίο το ‘’Thank You’’ που μου φέρνει στο νου τους System Of A Down.

Μια χαρά το πάνε οι Walkways. Σαν να δείχνουν με το ‘’Bleed Out Head Out’’ ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τις Αμερικάνικες modern metal μπάντες και να ξεπεράσουν τον δάσκαλό τους.

Copyright 2024. All Right Reserved.