Belphegor - Totenritual

Δημιουργική καφρίλα

Πέρασαν τα εικοσιπέντε χρόνια ύπαρξης οι Belphegor, σχήμα από την Αυστρία, που παίζει ανίερο death/black metal. Με τα δέκα άλμπουμ ως τώρα έχουν φτιάξει ένα σημαντικό και σεβαστό όνομα στις τάξεις του underground. Τώρα μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν το ενδέκατο full length τους με τίτλο Totenritual

  Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Helmuth, το μόνο μέλος από το 1992, έχει μαζί του τον μπασίστα Serpenth, και τους βοηθάει ο ντράμερ Simon ‘’Bloodhammer’’ Shilling.

  Όλα, εξώφυλλο, art work, από τον δικό μας Seth Siro Anton, το βλάσφημο ύφος, οι ακόμα πιο βλάσφημοι στίχοι, που βγαίνουν άγρια από το λαρύγγι, η κιθάρα, το μπάσο, τα τύμπανα που αλυχτούν σαν λυσασμένα σκυλιά, θυμίζουν σάπια και αγαπημένα τους Belphegor.

  Από τα blast beats του Baphomet, και στο κλασικό death του Swinefever – Revenge Of Pigs, στην blackιά του Devi’s Son και Apophis – Black Dragon, και στον πιο αργόσυρτο death των  Totenkult – Exegesis Of Deterioration και Spell of Reflection και μέχρι όλα να σβήσουν με τον τερματικό πόνο του Totenritual, και όλα αυτά με τα deathly growls του Helmuth, περνούν τα σαράντα και κάτι λεπτά του Totenritual σαν νερό, ή μάλλον σαν ένας ορμητικός χείμαρρος με βρωμόνερα, σαν ένας εφιάλτης με εικόνες από δαίμονες, που σε κοιτούν και σου παγώνουν το αίμα.

  Πολύ δυνατό και το ενδέκατο full length των Bephegor, Totenritual, θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του ακραίου ήχου.

Copyright 2024. All Right Reserved.