LACUNA COIL - The 119 Show - Live in London

LACUNA COIL - Nothing Stands In Our Way (The 119 Show - OFFICIAL VIDEO)

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ‘’CRISTINA SCABBIA LIVE’’?

Οι Lacuna Coil, μάλλον για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια στην metal παγκόσμια για σκηνή, κυκλοφορούν ένα dvd, blue ray, 2 cd από ζωντανή κινηματογράφηση – ηχογράφηση, μέσω της Century Media Records και φέρει τον βαρύ τίτλο ‘’The 119 Show - Live in London’’.

Οι Lacuna Coil από την Ιταλία παίζουν αυτό το μοντέρνο, χωρίς ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα, αλλά μοντέρνο metal. Και το κάνουν με μπροστάρισα την Cristina Scabbia, πάνω από είκοσι χρόνια. Ήταν νια και γέρασε η κοπέλα. Και ομόρφυνε, αν μη τι άλλο, αλλά και απέκτησε πείρα και άνεση πάνω στην σκηνή, αλλά και πέρα από την καλή σκηνική παρουσία, αλλά και μια άνεση στο να τραγουδά σε διάφορα στυλ, έχοντας μια ιδιαίτερη κινητική και έντονα metaοθεατρική παρουσία. Μαζί της ο εδώ και χρόνια συντραγουδιστής της Andrea Ferro. Και αυτός έχει βελτιωθεί σκηνικά με τα χρόνια και συμπρωταγωνιστεί επάξια δίπλα της, έχοντας αποκτήσει και οι δυο τους μεταξύ τους μια ιδιαίτερη χημεία. Ακόμα ο γενειοφόρος, χρόνια μπασίστας της μπάντας
Marco Coti Zelati. Και οι πιο καινούριοι κιθαρίστας Diego Cavallotti, ή ντράμερ Ryan Blake Folden. Όλοι ακούγονται άψογοι σε αυτό που έχουν επιλέξει να κάνουν και αν το επιλέγετε και εσείς στα ακούσματα σας σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά απλά ακούγοντας ή και βλέποντας το.

Στο σετ λιστ της συναυλίας στο Λονδίνο, από όπου έχουμε την ηχογράφηση, μόν αυτό μας έστειλαν, αλλά και την κινηματογράφηση, οι Lacuna Coil τιμούν όλα τους τα οκτώ full lengths και το ομώνυμο πρώτο τους ep και φυσικά την κλασική διασκευή στο ‘’Enjoy the Silence’’ των Depeche Mode. Καλές στιγμές και τα κλασικά τους πια ‘’Heaven's a Lie’’, ‘’Our Truth’’ και ‘’Comalies’’.

Χορταστικό σόου και χορταστική κυκλοφορία. Οι πιστοί θα ορμήσετε, οι άπιστοι θα τους ορμήσετε. Τι να κάνουμε, ‘’Cristina Scabbia Live’’ είναι αυτό.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.