Tyranno - Skulls, Horns & Lust

Tyranno - Borinage

Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Οι Tyranno είναι μια underground μπάντα thrash/death αγριάδας από την Βραζιλία. Έχουν από το 2014 ένα single ‘’Master Od Evil’’, ένα ep ‘’Master Of Sin’’, ένα split με τα πατριωτάκια και έτερους του underground Nightmare. Και πέρσι τέτοιοι καιρό ανεξάρτητα όπως του πρέπει του υπογείου, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο full length ‘’Skulls, Horns & Lust’’. Τώρα από την Βραζιλία, έφτασε στο Metal Zone και στα δικά μου και πάντα ανοικτά για νέες προκλήσεις, ώτα, με μια χρονιά καθυστέρηση. Δεν μπορείς πια να εμπιστευτείς και αυτό το ΚΤΕΛ. Λογικά επανακυκλοφορεί, αν και δεν έχουμε σαφής πληροφορίες επί τούτου, από το Obscure Chaos Distro.

Στα τριάντα έξι λεπτά του ‘’Skulls, Horns & Lust’’ και στις άκρως διασκεδαστικές ακροάσεις, δεν θα αλλάξει κανενός η ζωή και σίγουρα όχι η δική μου. Αλλά πάντα είναι ευπρόσδεκτο το να ακούω νέα μουσική φτιαγμένη με αγνά υλικά, καύλα και πώρωση για την μουσική και ιδιαίτερα αυτόν τον παλαιό thrash/death ήχο. Που η Βραζιλία έχει και κάποια παράδοση εδώ, νομίζω? Ο Dyd Bastard στην κιθάρα και την φωνή, ή Michelle Diabolic, άψογη η κοπελιά, στο μπάσο και ο Bitch Hunter στα τύμπανα. Και από παρατσούκλια άψογοι οι τύποι.

Χαοτικός ήχος, χαοτικοί ρυθμοί. Κιθάρες που βγάζουν ατσαλένια riffs και solos από τα έγκατα της κολάσεως. Μια φωνή, που πιο πολύ στο thrash το πάει, από κάπου εκεί κοντά στην κόλαση προερχόμενη φτύνει με οργή τα λόγια. Και όλα μαζί γυρνάνε τον νου στα μέσα των 80ς, στην ίδια χώρα όταν οι Sepultura ξεκινούσαν την τότε τρελή πορεία τους. ‘’Borinage’’, ‘’I’m Obsessed’’, με μια μελωδική ένεση στο μέσον του, ‘’Black Soul Of Discord’’, ‘’Fall Of The Black Messiah’’ και μόνο για τον τίτλο, αλλά και την ήρεμη αρχή πριν την καταιγίδα, ‘’Burned Alive’’ αλλά και το ειρωνικά δοσμένο ‘’King’’, κορυφές μέσα στις δέκα παρυφές της κολάσεως.

Απλά βάλτε δυνατά το ‘’Skulls, Horns & Lust’’ των Tyranno και απολαύστε το.

Copyright 2024. All Right Reserved.