Tengger Cavalry - Cian Bi

TENGGER CAVALRY - Cian Bi (Fight Your Darkness) (Official Video) | Napalm Records

Η ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Καλυφθείτε όλοι. Όλοι γρήγορα στα ταμπούρια σας για την άγρια κίτρινη φυλή που έρχεται με το όνομα των Κινέζων Tengger Cavalry, και την melodic death folk μουσική τους φαρέτρα. Το ‘’Chian B’’ είναι το δέκατο τέταρτο!!! φαρμακερό βέλος τους μέσα σε λιγότερο από δέκα!!! χρόνια. Μιλάμε έχουν τρεις δίσκους το 2016, δύο το 2017 και νωρίς νωρίς βγάλανε και τον πρώτο φετινό τους. Κυκλοφορεί μέσω της Napalm Records

Το melodic death, και ελαφρώς grooveάτο αναμεμειγμένο με folk στοιχεία από τον τόπο τους. Και ο τόπος τους έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό folklore, άξιο να εμπλουτίσει μέτριες συνθέσεις ώστε αυτές να ακούγονται με ένα καλύτερο ήχο, και ένα πολύ πιο ευχάριστο τρόπο.

Το  ‘’Cian Bi (Fight Your Darkness)’’ έγινε το πρώτο κύμα επίθεσης από τα Κινεζικά κανόνια, μέσω της παρουσίασης τους ως video clip, αρκετά εντυπωσιακό, το δεύτερο μέρος του ‘’War Horse’’, ‘’Ride Into Grave and Glory (War Horse II)’’ , το επίσης lyric video ‘’ You And I, Under The Same Sky’’ κρατούν σπαθιά και γιαταγάνια, ακούστε το The Old War για του λόγου το αληθές, και όποιος θέλει ας τους αντισταθεί. Και χρειάζεται αυτή η πίεση, γιατί η ακρόαση του ‘’Cian B ‘’ κουράζει λόγω ότι όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και πιο μονότονη, κάτι που για τον χαρακτήρα του ήχου είναι αρκετά αναπάντεχο και άσχημο.

Δεν λέω ότι έχουμε έναν κακό δίσκο, και σίγουρα για όσους δεν έχουν ακούσει ποτέ τους τους Tengger Cavalry, δεν θα χάσουν να ρίξουν μια αυτιά.

Copyright 2024. All Right Reserved.