MYSTIC PROPHECY - MONUMENTS UNCOVERED

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΑ!

Έκπληξη αποτελεί η 10η κυκλοφορία των Mystic Prophecy. Αυτή τη φορά είπαν να αφήσουν στην άκρη τη σύνθεση και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αποσύνθεση…εεεε…στη διασκευή αγαπημένων τραγουδιών ήθελα να πω.

Τραγουδιών που βέβαια δεν προέρχονται (στο σύνολο τους) από τους rock και metal κύκλους αλλά πάνε προς pop πλευρά. Και τι μας νοιάζει αυτό; Αλήθεια τώρα, ακούσατε ποτέ το “Because The Night”, το “You Keep Me Hangin’ On” ή το “Hot Stuff” και δεν τρέξατε να βρείτε καθρέφτη για να κάνετε τις φιγούρες σας και να θαυμάσετε τον εαυτό σας σε έξαλλη κατάσταση; Ελάτε τώρα… Παραδεχτείτε το… Μεταξύ μας τα λέμε αυτά. Και επειδή πάντα σε όποιον έπρεπε να δικαιολογηθώ που μαζί με Immortal, Death και Summoning γούσταρα και ένα “Dirty Diana”, ένα “Ma Baker” ή ένα “Cheri Cheri  Lady” (δυστυχώς κανένα από τα τρία δεν υπάρχει εδώ μέσα…) έλεγα ότι «Μπορεί να μην είναι metal αλλά έχει metal feeling». Αυτό το metal feeling ένoιωσαν και οι Mystic Prophecy και αποφάσισαν να το βγάλουν στα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Monuments Uncovered”. Μουσικά δεν έχω και πολλά να πω. Προφανώς και έχουν φέρει τα τραγούδια στα μέτρα τους, τα έχουν προσεγγίσει από την μεταλλική πλευρά τους και έχουν προσφέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στον ακροατή.

Και μιας και πιάσαμε τον ακροατή, όλοι μέσα είσαστε σε αυτή την κυκλοφορία. Οι σκληροπυρηνικοί που έχετε ανάγκη κάτι να μισήσετε, οι αδιάφοροι που δε θα ασχοληθείτε καν και όλοι οι υπόλοιποι που θα γουστάρετε τα τραγούδια με τα οποία μεγαλώσατε και θέλατε πάντα να δείτε πως θα ακούγονταν λίγο πιο metal. Επειδή ανήκω στους τελευταίους και επειδή έχω ανάγκη να ακούσω λίγο ακόμα “Tokyo” και “You Keep Me Hangin’ On” ας με συγχωρέσει το βινυλιάκι Atrophy που τσίμπησα σήμερα στο παζάρι του An. Θα έρθει και η σειρά του.

ΥΓ. Για το εξώφυλλο δεν έχω λόγια… Απλά…

Copyright 2024. All Right Reserved.