Diablo Blvd - Zero Hour

Λεωφόρος του Διαβόλου???

  Οι Βέλγοι Diablo BLVD επιχειρούν για τέταρτη φορά, όσοι και οι δίσκοι τους, να μας περάσουν από μια λεωφόρο του Διαβόλου, αλλά κάπως πιο γυαλισμένη και χλιδάτη, όπως μου ακούγεται και φαίνεται τουλάχιστον σε μένα. Ο τέταρτος δίσκος τους που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την Nuclear Blast, τιτλοφορήται Zero Hour.

Το hard ‘n’ heavy rock που στολίζουν με southern ανησυχίες, οι Diablo BLVD το υποστηρίζουν εδώ στο Zero Hour με καλοδουλεμένες συνθέσεις, και καλό παίξιμο, σε μια πολύ γυαλισμένη και αψεγάδιαστη παραγωγή. Κάπου το παράκαναν εδώ, και κάπου το όλο αποτέλεσμα χάνει στην αυθεντικότητα, και την rock αλητεία που θα έπρεπε να έχει…άκου τις hardrockιές Animal και Sing From The Gallows. Ή το Life Amounts to Nothing, που η μελωδία του και το ρεφρέν του σου μένουν με το πρώτο άκουσμα.  Επίσης κάποιες industrial προσθήκες στον ήχο και κάμποσα Volbeat σημεία, χαλάνε το αποτέλεσμα, κάνοντας τα κομμάτια να φαίνονται και να ακούγονται ακόμα πιο πλαστικά και να χάνουν την ουσία τους…άκου τα God in the Machine και You Are All You Love, δυο καλές συνθέσεις, που ειδικά το πρώτο είναι γεμάτο καλές ιδέες που χάνονται. Στο The Song Is Over, μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές του δίσκου, όλα αυτά φαντάζουν πιο ταιριαστά, και να λειτουργούν καλύτερα υπέρ του κομματιού. Το instrumental  00:00 βγάζει μια ζεστασιά με την ακουστική μελωδία του, που βγάζει το πιο Corrosion Of Conformity, Like Ruts. Το Demonized βγάζει μια στοιχειωμένη αίσθηση τρόμου στην αρχή, και μαζί με το πιο δυνατό The Future Will Do What It's Told, φέρνουν κάπου στο μυαλό και τους Type Of Negative. Το Summer Has Gone κλείνει κάπως αδιάφορα το Zero Hour βάζοντας πολλά από τα παραπάνω στοιχεία, παραφορτώνοντας και θάβοντας όλες τις καλές ιδέες και προθέσεις των Diablo BLVD.

  Αυτή η τελευταία φράση είναι και η ουσία πάνω στον καλό δίσκο που είναι το Zero Hour των Diablo BLVD που δείχνουν να έχουν τις δυνατότητες για κάτι πολύ καλό, και τιμούν τις πολλές επιρροές τους, υπερφορτώνοντας όμως και χαλώντας το τελικό αποτέλεσμα…τσεκάρεται πάντως μπορεί να βρείτε αρκετά καλά πράμματα που να σας αρέσουν.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.