Tragedy in Hope - Smile at Death

Tragedy In Hope - Smile At Death (FULL EP - 2019)

ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ

Tragedy In Hope ή ο άγνωστος κύριος Alexander Giller, για την μπάντα Sasha Giller από την παγωμένη Ρωσία. Παίζουν συμφωνικό black. ‘Έφτιαξε ο Sasha Giller τα τελευταία τρία χρόνια κάμποσα demos, singles και ήρθε η ώρα για το πρώτο ep. Με τον τίτλο ‘’Smile At Death’’ το οποίο το κυκλοφορεί μόνος του σε ψηφιακή μορφή και σε lmt digipak edition, σε 100 κόπιες.

Η μουσική αυτού του προσωπικού καλλιτεχνικού, μουσικού οχήματος του Sasha Giller, οι Tragedy In Hope, καθώς γράφει τα κομμάτια, παίζει όλα τα όργανα και φυσικά τραγουδάει, περπατούν πάνω στα χνάρια από τα πατουσάκια του Dani Filth και των Cradle Of Filth, οι οποίοι έχουν την μέγιστη επιτυχία στην Ρωσία. Και από ότι φαίνεται ο τύπος αυτός κάθισε και μελέτησε και  το songwriting και τον τρόπο που τα παρουσιάζει, αλλά πάνω από όλα την φωνή, τις τσιρίδες και τον τρόπο που όλα αυτά τα τοποθετεί ο Dani, ξεπατικώνοντας τα, με ένα τρόπο που δείχνει να τιμά τον ήρωα και μεγάλη επιρροή του. Στοιχειωμένο intro μέσα σε δάσος με ομίχλη και διάφορες οντότητες, ‘’Alone In The Woods’’ και μετά ‘’Smile At Death’’, ‘’Pierce the Heavens’’ και  ‘’Grim Love Story’’ και έφυγαν αυτά τα δέκα τρία λεπτά μέσα στο κλουβί του τρόμου, που όμως βάζει την goth ευαισθησία να το χρωματίζει με μωβ αποχρώσεις.

Οι φίλοι των Cradle Of Filth φυσικά, αλλά και των Carach Angren, ας το τσεκάρουν το ‘’Smile At Death’’, περιμένοντας μια ολοκληρωμένη δουλειά, από την παγωμένη Ρωσία και τον ο Sasha Giller και τους Tragedy In Hope.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.