Helloween - United Alive in Madrid

HELLOWEEN - Pumpkins United (OFFICIAL LIVE CLIP)

ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Είδα ένα όνειρο αυτές τις μέρες. Ήταν ο Michael Weikath και έπαιζε μαζί με τον Kai Hansen. Καλά αυτό έχει γίνει. Helish Tour 2007 και πολλές άλλες φορές από τότε που οι δρόμοι τους στους Helloween διαχωρίστηκαν και εγένετο Gamma Ray. Και ήταν μαζί τους και ο Michael Kiske, μεγάλη αγάπη πολλών από σας, όχι δική μου πάντως. Αλλά και ο μονίμως ριγμένος και εδώ και τριάντα περίπου χρόνια ΒΑΣΙΚΟΣ τραγουδιστής των Helloween, Andi Deris. Με αρκετά καλούς στην αρχή και πολλούς μέτριους δίσκους μετά από το αρκετά καλό ‘’Dark Ride’’ και δώθε, εξαιρουμένου, για τον γράφοντα, του ‘’Keeper Of The Seven Keys - The Legacy’’. Ξέρω ότι πολύ εκεί έξω, και από την μεριά σας καλά κάνετε, περιμένατε πως και πώς να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και εδώ και κάμποσο καιρό έγινε. Όλοι αυτοί μαζί βγήκαν περιοδεία. Μια περιοδεία, με τον τίτλο ’Pumpkins United’’,  που πήγε πάρα πολύ καλά με πολλές sold out εμφανίσεις.   

Και να τώρα που οι Helloween μέσω της Nuclear Blast κυκλοφορούν το ‘’United Alive’’ 2ο blueray, 3ο  dvd, 3ο  cd αλλά και το ‘’United Alive in Madrid’’ 3ο cd και 5ο βυνύλιο, αλλά και ψηφιακά. Στα γραφεία του περιοδικού (sic) ήρθε το περιεχόμενο των δύο πρώτων cd του ‘’United Alive in Madrid’’ και με αυτό θα ασχοληθούμε. Σε όλες αυτές τις ομορφιές που κυκλοφόρησαν έχουμε ένα απίστευτα ονειρικό σετ λιστ. ‘’Halloween’’, ‘’Keeper Of The Seven Keys’’, ‘’Dr. Stein’’, ‘’I’m Alive’’, ‘’I Can’’, How Many Tears’’, ‘’March of Time’’, ‘’Future World’’, ‘’Eagle Fly Free’’, ‘’I Want Out’’, οι δυο μπαλαντάρες ΄΄Forever And One’’ και ‘’The Tales That Wasn’t  Right’’. Οι εκπληξούλες ‘’Living Ain't No Crime / A Little Time’’, ‘’Sole Survivor’’, ‘’Kids Of The Century’’, ‘’Why’’. Το ‘’Kai medley’’ με ‘’Starlight’’, ‘’Ride the Sky’’, ‘’Judas’’ και Heavy Metal Is the Law’’. Και το νέο, που γράφτηκε ειδικά για την φάση και κυκλοφόρησε σε single ‘’Pumpkins United’’. Η χαρά του κάθε Helloweenάκια. Ειδικά αν του αρέσουν και κάποια πιο πρόσφατα κομμάτια που παρεμβάλλονται. ‘’Are You Metal?’’, ‘’Waiting for the Thunder’’ από τα 10ς. ‘’If I Could Fly’’, από 00ς. Ο Kai Hansen και ο Andi Deris παίζει να είναι οι πιο χαμογελαστοί, καλοσυνάτοι και επικοινωνιακοί front man σε ολάκερο το metal σύμπαν. Και τα λένε και τέλεια. Κάθε φορά και πιο καλοί. Ο καραφλός, καθώς έτσι ο ίδιος αυτοσαρκάζεται, Michael Kiske, είναι πιο απόμακρος, δείχνει να το έχει το φωνητικό αν και είναι ένα - δυο κλικ κατώτερος, από Deris.  Αλλά τα είπαμε, όνειρα είναι αυτά και πολλές φορές, μέσα σε αυτά  εξιδανικεύουμε κάπως τους ‘’ήρωες’’ μας. Οι υπόλοιποι, Markus Grosskopf και Dani Löble, τιτάνες – τυπάρες σε μπάσο και τύμπανα αντίστοιχα. Και στις κιθάρες, ο συγκινητικός και αδικημένος Sascha Gerstner και ο, είμαι στο δικό μου παράλληλο σύμπαν,  Michael Weikath.

Οι οπαδοί έχετε ήδη κανονίσει το πως θα το αποκτήσετε. Όσοι από τους υπόλοιπους που γουστάρετε τέτοιες κυκλοφορίες, εδώ αυτή τα σπάει στο σετ λιστ, έχει καλή εικόνα, για τα οπτικά, αλλά και ήχο και οι Helloween είναι μια μπάντα εγγύηση στα live. Και είναι και ο ‘’απωθημένος’’.

Copyright 2024. All Right Reserved.