Idle Hands - Mana

IDLE HANDS - Give Me To The Night [Official - HD]

ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΕΡΓΑ ΧΕΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ

Πριν λίγους μήνες είχα ασχοληθεί με μια νέα μπάντα από το Oregon του Portland, τους Idle Hands. Είχαν κυκλοφορήσει το ep ‘’Don’t Waste Your Time’’. Και σίγουρα τον δικό μου χρόνο τον γέμισαν με το μικρής διάρκειας δημιούργημα και με τα πέντε κομμάτια που περιείχε. Τώρα μέσω της Eisenwold κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο με τον τίτλο ‘’Mana’’.

Όπως είχαμε διαπιστώσει από το ep εδώ στο, heavy/goth/rock γήπεδο,  οι Idle Hands παίζουν μπάλα εκεί που παίζουν οι In Solitude με τους Tribulation και οι δυο τους εναντίων των The Cure. Αυτό ενισχύεται και εδώ, στο ‘’Mana’’. Απλά να βάλουμε επιπροσθέτως και μια μυρωδιά που έρχεται έντονη και φέρνει στον νου το πρώτο δίσκο των Ghost. Και με φωνή που θα μπορούσε να είναι η metal/rock εκδοχή των Depeche Mode και κυρίως της φωνής τους, του David Gahan.

Με δυναμικό μπάσιμο με το ‘’Nightfall’’, την goth rockιά ‘’Juckie’’ και συνέχεια με κομματάρες όπως τα “Cosmic Overdrive”,  “Don’t Waste Your Time”, το πιο heavy/goth ‘’Give Me to the Night’’, το “Dragon, Why Do You Cry”, το “It’ll Be Over Before You Know It”, ή και το “A Single Solemn Rose”, όλα τα παραπάνω στοιχεία, συναντούν ένα εξαιρετικό songwriting, σε μια ενορχήστρωση και μια παραγωγή όπως ακριβώς πρέπει. Και έτσι το όλο σύνολο απογειώνεται.

Το ep ‘’Don’t Waste Your Time’’ και το full length ‘’Mana’’ αποτελούν δυο ξεχωριστές αυτόνομες κυκλοφορίες, δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό κομμάτι,  που ζουν και αναπνέουν η κάθε μία  μόνη της καλώντας τον κάθε μουσικόφιλο metalhead να τις ακούσει, να τις γευτεί και να τις απολαύσει. Το ‘’Mana’’ είναι το δεύτερο δυνατό και σταθερό βήμα των Idle Hands, προς την παγκόσμια metal σκηνή και όχι μόνο, προς την καρδιά μας και φυσικά προς την καταξίωση η οποία  έρχεται με βήμα γοργό και σταθερό. Αναμένουμε την ακόμα καλύτερη και ακόμα πιο απολαυστική συνέχεια.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.