Almanac - Kingslayer

ALMANAC - Hail To The King (OFFICIAL TRACK & LYRICS)

Ο Victor Smolski και η παρέα του

Με αρχηγό πάντα τον πολύ Victor Smolski, οι Almanac η διεθνής αυτή μπάντα που κατοικοεδρεύει στην Γερμανία μας δίνει το δεύτερο καλλιτεχνικό της πόνημα, και αυτό από την Nuclear Blast, με τίτλο Kingslayer. Το κείμενο για το ντεμπούτο Tsar εδώ https://www.metalzone.gr/reviews/almanac-tsar

  Πάλι μαζί του ο τραγουδιστής των Brainstorm, και  ex – Ivanhoe, Andy B. Frank. Ο επίσης τραγουδιστής David Readman, και η τραγουδίστρια Jeannette Marchewka, στο ιδιότυπο σχήμα με δυο άντρες τραγουδιστές και μια γυναίκα τραγουδίστρια. Αυτά τα ξέραμε και από το προ διετίας ντεμπούτο τους Tsar. Οι καινούριες προσθήκες είναι ο μπασίστας Tim Rashid, και ο ντράμερ Athanasios "Zacky" Tsoukas, και εδώ κάτι από μας. Πήραν τις θέσεις των Armin Alic και Michael Kolar αντίστοιχα.

  Εξώφυλλο που περιγράφει εύστοχα τον τίτλο του δίσκου, και ακόμα πιο έντονα και εύστοχα την μουσική κατεύθυνση των Almanac. Που είναι το μελωδικό, και σε φάσεις συμφωνικό, αλλά Lingua Mortis Orchestra, power metal.

  Και στα πενήντα και κάτι λεπτά του, και στις δέκα συνθέσεις του το Kingslayer, υπηρετεί πιστά αυτό το μουσικό όραμα, και αυτόν τον ήχο που αρέσκεται να δημιουργεί και να παίζει ο Victor Smolski. Καλές συνθέσεις, ωραίες ιδέες, χωρίς να πρωτοπορούν, φέρνουν στο μυαλό περισσότερο Mind Odyssey παρά Rage. Και με όπλο το καλό παίξιμο από τους μουσικούς, και την πάρα πολύ καλή παραγωγή, συνθέτουν ένα αρκετά εύηχο σύνολο, που χαρίζει σε κάθε χαλαρή ακρόαση, ευχάριστη ώρα,  μέσα στον φανταστικό αυτό κόσμο, που μελοποιούν και περιγράφουν με τους στίχους τους ο Victor Smolski και η πολυεθνική παρέα του.

  Children of the Sacred Path, Kingdom of the Blind, που έρχεται από το  instrumental με την όμορφη μελωδία, Kingslayer, και Headstrong με την ωραία ιδέα στο μπάσο στην αρχή, και το τρομερό μπάσιμο της κιθάρας μετά, είναι αυτά που ξεχώρισα σε αυτό το αρκετά καλό σύνολο.

  Το Kingslayer περιέχει άφθονη από την μουσική ταυτότητα του Victor Smolski, και είναι ένα σαφέστατο βήμα μπροστά για τους Almanac. Προτείνεται στους οπαδούς του ήχου, αλλά και φυσικά στους πολλούς οπαδούς, και στην χώρα μας, του κιθαρίστα, μουσικού Victor Smolski.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.