Volster - Perfect Storm

VOLSTER - "Perfect Storm" (Official Music Video)

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ROCK ΜΕΣΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι Volster hard rock σχήμα από την Σουηδία με πρώην μέλη των Masquerade και των House Of Heavy, κυκλοφορούν αυτές τις μέρες το ντεμπούτο τους full length με τίτλο ‘’Perfect Storm’’ και το κυκλοφορούν από την Rock Of Angels Records, εταιρία που κατοικοεδρεύει στην Θεσσαλονίκη μας και έχει στο ρόστερ της Ελληνικά, ακόμα και ακραίου metal, σχήματα, καθώς και πολλά κυρίως rock/hard rock σχήματα του εξωτερικού.

Οι Peter Tenning – φωνή, Ulf Andersson  (ex-Masquerade) – κιθάρα, Henrik Lundberg (ex-House Of Heavy, ex-Masquerade) – μπάσο, Mattias Carlsson – τύμπανα είναι το line up των Volster.  Την παραγωγή έχει κάνει ο Max Norman, με πλούσιο βιογραφικό, ακόμα και σε Ozzy έχει κάνει και σε Armored Saint και πολλούς άλλους. Αλλά και το mastering το έκανε ο Thomas ‘’Plec’’ Johansson, που τα έχει κάνει αυτά και σε Soilwork, Onslaught και κάμποσους άλλους. Το κάπως ακαθόριστο - περίεργο art work φιλοτέχνησε ο  Jonas Beijer.

Καλά όλα αυτά, αλλά για να δούμε τι λένε τα δώδεκα νέα κομμάτια που μας δίνουν οι Volster με το ‘’Perfect Storm’’.

Πατάμε play και δεν έρχεται κάποια έκπληξη, αλλά μελωδίες και ήχοι που παραπέμπουν σε hard rock ακούσματα από 70ς και 80ς, εώς και πιο προοδευτικά metalικά της εποχής μας. Χαρούμενοι ρυθμοί ως επί το πλείστων: ‘’King Of The Hill’’, ‘’Breathless’’, ‘’Easier Said Than Done’’, ‘’I Don't Care’’ για χαλαρές και ευχάριστες ακροάσεις μαζί με το φραπεδάκι, για τους εδώ ακροατές, ή μπυρίτσα. Πιο heavy rock που θυμίζουν, πολύ, τελευταία περίοδο: Threshold, ‘’Heaven Or Hell’’, ‘’Perfect Storm’’, ’’Games Of War’’. Αλλά και την hard rock  μπαλαντίτσα με τις συναισθηματικές εξάρσεις: ‘’Still In Love’’. Καθόλου άσχημα.

Ωραίο δισκάκι το  ‘’Perfect Storm’’ από τους Volster, το βάζεις, το απολαμβάνεις και χαλαρώνεις.

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.